Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Η μπάλα... στην εξέδρα του Πιερικού! (& τα μπαλόνια στον ουρανό!) VIRAL HD 9-2-2020


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!
Toυ δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση (Μetrosport.gr)

Oι φίλαθλοι της αναμέτρησης Πιερικού-ΑΕ Καρίτσας στην εξέδρα, γίνονται για λίγο... «τερματοφύλακες», για να πιάσουν τις μπάλες που πετούν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού, την ίδια στιγμή που ασπρόμαυρα μπαλόνια αφήνονται στον αέρα, από τα χέρια των μικρών ποδοσφαιριστών των ακαδημιών της ομάδας.

Πρόκειται για μία πραγματικά αξιέπαινη «ποδοσφαιρική» πρωτοβουλία της διοίκησης του Πιερικού -λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την ΑΕ Καρίτσας-, με... viral χαρακτηριστικά, που θα συνεχιστεί και στα επόμενα παιχνίδια, γεγονός που μας θέτει στην ευχάριστη θέση να την επαινέσουμε, γραπτά αλλά και με την οπτικοακουστική καταγραφή της.

Υ.γ. Όσοι είστε, πάντως, συνδρομητές στο μεγαλύτερο κανάλι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου -με αναμφισβήτητες αριθμητικές αποδείξεις παρακαλώ-, είμαστε σίγουροι, ότι όποια ομάδα κι αν υποστηρίζετε, είστε πολύ καλοί... «τερματοφύλακες» και τώρα θα έχετε μια μπάλα για να παίζετε ποδόσφαιρο, στο... ημίχρονο, πριν και μετά το παιχνίδι της αγαπημένης σας ομάδας στο γήπεδο!

Μην ξεχνάτε να κάνετε subscribe, like & share!
Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.
Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου