Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Νέο ατομικό ρεκόρ ο Θοδωρής Βροντινός!


Ημερίδα κλειστού στίβου είναι σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη, στο κλειστό των Αμπελοκήπων, και σε αυτήν ξεχωρίζουν κυρίως οι αθλητές και αθλήτριες των σπριντ.

Ο Θοδωρής Βροντινός (ΠΑΟΚ) λίγες ημέρες από τη συμμετοχή του στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και το ασημένιο μετάλλιο έτρεξε στην ημερίδα των Αμπελοκήπων και κατάφερε να πετύχει νέο ατομικό ρεκόρ. Ο νεαρός τερμάτισε την απόσταση σε 6.79, στην πρώτη κούρσα της καριέρας του κάτω από τα 7.80. Καλή παρουσία πραγματοποίησε και ο Δημήτρης Χρυσάφης (ΜΕΑΣ Τρίτων), που ήταν δεύτερος στην ίδια απόσταση με 7.81 και συνέχισε έτσι τις σταθερές εμφανίσεις στη σεζόν.

Στο επί κοντώ νέα καλή παρουσία από την Εύα Κοτσαχείλη (Πανιώνιος), που μετά το χρυσό στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 ξεπέρασε τα 3,93 μ. στη Θεσσαλονίκη και πέτυχε ατομικό ρεκόρ, αφού είχε 3,91 μέτρα. Στο μήκος νικήτρια αναδείχθηκε η Ελένη Κουτσαλιάρη (Πυγμή Ευόσμου) με 6,19 μ. και φετινό ρεκόρ.

Στα 60 μ. των γυναικών, η κορασίδα Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) ξεκίνησε τη σεζόν με 7.68 κι έδειξε πως και φέτος θα είναι σε θέση να τρέξει γρήγορα. Η νεαρή έχει ατομικό ρεκόρ 7.54, που είναι και πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας της. Στην ίδια διοργάνωση ο Παίδας Χρήστος - Παναγιώτης Ρούμτσιος (ΟΦΚΑ Σέρρες) ξεπέρασε για άλλη μια φορά φέτος τον εαυτό του, αφού τερμάτισε τα 60 μ. εμπ. Κ18 σε 7.92.

Στο τριπλούν ο Δημήτρης Μονόπωλης (Κερκυραϊκός ΓΣ) ήταν πρώτος με 15,83 μ., ενώ στη σφαιροβολία ο Κυριάκος Ζώτος έκανε τρεις άκυρες βολές κι ολοκλήρωσε πρόωρα τον αγώνα του κι έτσι νικητής αναδείχθηκε ο Λευτέρης Λαμπίδης (ΠΑΟΚ) με 16,68 μέτρα.

Τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν έκανε στο ύψος ο Αντώνης Μέρλος (Ερμής 1977), που ξεπέρασε τα 2,10 μέτρα. Στο επί κοντώ νικητής ήταν ο Γιάννης Ρίζος (Άρης) με 5,15 μέτρα.
Πηγή: segas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου