Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Δράσεις Αγωγής Υγείας από το Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου στο Γυμνάσιο Λεπτοκαρυάς


ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΆΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δράσεις Αγωγής Υγείας

Δράσεις Αγωγής Υγείας από το Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου στο Γυμνάσιο Λεπτοκαρυάς  πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020.

Συγκεκριμένα, όπως γινόταν και τα δύο προηγούμενα σχολικά έτη στο πλαίσιο της Θεματικής Εβδομάδας στα Γυμνάσια, έτσι και φέτος η επιστημονική συνεργάτις του Κ. Υ. Λιτοχώρου κ. Τσιλακοπούλου Φωτεινή, Επισκέπτρια Υγείας, παρουσίασε στους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ τάξης την ενότητα: «Προαγωγή ψυχικής υγείας παιδιού και εφήβου» με τίτλο εισήγησης: «Βιώνω τα συναισθήματά μου».


Την ίδια ημέρα στην Α΄ τάξη, στην ενότητα «Σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία», παρουσιάστηκε στα κορίτσια το θέμα: «Είμαι έφηβη! Τι μου συμβαίνει;» από τη Μαία του Κ. Υ. κ. Μησιάκα Δάφνη. Αντίστοιχα, στα αγόρια της Α΄ μίλησε η Γενική Ιατρός του Κέντρου Υγείας κ. Δόσιου Ελένη για το θέμα: «Είμαι έφηβος! Τι μου συμβαίνει;»

Ευχαριστούμε τους επιστήμονες για τις διαδραστικές αυτές παρουσιάσεις. Επίσης ευχαριστούμε τους γονείς για την έγκαιρη συμπλήρωση του εντύπου συγκατάθεσης. Η αγαστή συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου θα συνεχιστεί προς όφελος της υγείας, σωματικής και ψυχικής, των παιδιών μας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου