Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Για ένα ακόμη τρίποντο. Σήμερα απέναντι στην ομάδα του Ηρακλή Τοπουζλή


Με 20 παίκτες στην αποστολή του θα υποδεχθεί ο Πιερικός σήμερα το απόγευμα την ομάδα της Θεσσαλίας στο Ά ΔΑΚ της Κατερίνης.
Τα Μετέωρα βρίσκονται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ισοβαθμούν με τον Δία Δίου έχοντας στην μέχρι τώρα συγκομιδή τους 25 βαθμούς.

Στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα της Κατερίνης πέρασε νικηφόρα απο την έδρα της Τρικαλινής ομάδας, κερδίζοντας 0-1 με γκολ του Μακρή. Οι Θεσσαλοί έχουν στις τάξεις τους τον Ηρακλή Τοπουζλή που υπερασπίζεται τα δοκάρια τους ενώ προπονητής τους είναι ο νεαρός τεχνικός Νίκος Μανούρας.


Οι Κατερινιώτες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα για το συγκεκριμένο παιχνίδι και αναμένεται να προσθέσουν 3 ακόμη βαθμούς στο ενεργητικό τους, δείχνοντας την ανάλογη προσοχή και σοβαρότητα και σε αυτό το παιχνίδι όπως άλλωστε πράττουν σε όλη την πορεία τους φέτος στο πρωτάθλημα το οποίο πρωταγωνιστούν.

Ο Σάκης Παπαβασιλείου πήρε 20 ποδοσφαιριστές μαζί του και θα αποκλείσει δυο πρίν το ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Αυτοί είναι οι:

Γουναρίδης, Παπατολίκας, Νίκιτς, Τακίδης, Καρτσαμπάς, Ιβανίδης, Τοπλαίδης, Χαρτσιάς, Τουλίκας Βασ., Τουλίκας Γιώργ., Μακρής, Ίτσιος, Κριεμάντι, Περογαμβράκης, Σαχινίδης, Μιτακίδης, Μηλιώτης, Δεμηρτζόγλου, Παπαδόπουλος και Μπενίσκος.

Γενική είσοδος 10 ευρώ
Ελεύθερα για γυναίκες και νέους εώς 18 ετών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου