Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Εξελίσσεται ξανά σε κόσμημα για την Πιερία η ιστορική ομάδα της - Ο Πιερικός δεν είναι Διαγόρας Σεβαστής


Ισχυρός, ποιοτικός και αξιόπιστος πλέον ο Πιερικός, συνεχίζει να αποτελεί την ομάδα που μπορεί, πρέπει και θα εκπληρώσει τα όνειρα των φιλάθλων της περιοχής, για μια ομάδα που θα αγωνιστεί στις μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες.
Και είναι σίγουρα η μόνη ομάδα στην Πιερία που μπορεί να το κάνει αυτό.

Είναι κοινή η αποδοχή ότι η ομάδα της Πιερίας δεν είναι σε καλό φεγγάρι τελευταία. Χωρίς όμως να υστερεί σε κανένα παιχνίδι των αντιπάλων της μιας και δεν υπάρχει ομάδα στην κατηγορία που θα βάλει το σύνολο του Σάκη Παπαβασιλείου μέσα στα ...δίχτυα της. Η βαθμολογική συγκομιδή δεν είναι αναμενόμενη για τον ισχυρό Πιερικό που διαθέτει το ακριβότερο και ποιοτικότερο ρόστερ της κατηγορίας και μια διοίκηση που καταφέρνει να λύνει όλα τα οικονομικά θέματα που προκύπτουν, εξασφαλίζοντας την ηρεμία και την αξιοπιστία σε όλα τα επίπεδα.

Άρθρα σαν κι αυτό «Σύννεφα» για Παπαβασιλείου στον Πιερικό δεν έχουν καμία αληθινή υπόσταση και προσβάλουν τους ανθρώπους που αγωνιούν και μεριμνούν ώστε όλα να κυλούν ομαλά στον σύλλογο της Κατερίνης. Ένας σύλλογος που ήδη έχει υποστεί πολλά στο πρόσφατο παρελθόν και οι συντάκτες του συγκεκριμένου κειμένου, ίσως επιθυμούν την επιστροφή στα ...παλιά.

Ίσως πάλι κάποιοι που είναι κοντά στην ομάδα, νομίζουν ότι ο Πιερικός είναι Διαγόρας Σεβαστής και κρίνουν με την συγκεκριμένη δική τους λογική τα πράγματα.

Θα το πω για μια ακόμη φορά όμως, ότι το ποτάμι δε γυρίζει πίσω.

Δεν μπορεί να λέγεσαι Πιερικός, να είσαι 6 βαθμούς μπροστά απο τον δεύτερο και να αλλάζεις προπονητές σα τα πουκάμισα. Αυτά τα κάνουν οι ομαδούλες. Σε καμία περίπτωση όμως μια σοβαρή ομάδα που θέλει να λέγεται Πιερικός και να είναι!

Ο Σάκης Παπαβασιλείου απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Γιάννη Συμεωνίδη, του Γιάννη Λαζαρίδη, του δημάρχου μας Κώστα Κουκοδήμου και των συνεργατών τους που πιστεύουν, αγαπούν και δουλεύουν γι αυτή την ομάδα. Όπως εμπιστοσύνη υπάρχει στον κάθε ποδοσφαιριστή που φοράει τη φανέλα της ομάδας και μπαίνει κάθε Κυριακή στο γήπεδο για να αγωνιστεί γι αυτήν.

Φωνές υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα γύρω απο αυτή την ομάδα. Πιερικός είναι, λογικό κι αυτό. Ο κόσμος θα κρίνει στο τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου όλους αυτούς που έχουν τον Πιερικό στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα απο την αρχή της χρονιάς μέχρι και σήμερα.
Θα κρίνει και αυτούς, (των οποίων οι μάσκες θα πέσουν κάποια στιγμή), που βάζουν τρικλοποδιές γιατί ποτέ δεν αγάπησαν αυτή την ομάδα και ποτέ δε θέλησαν να την δούν εκεί που η ιστορία και ο κόσμος της, οι πολυπληθείς αγνοί φίλοι της, θέλουν να την βλέπουν να είναι!

Ο κόσμος απέχει γιατί έχει κρίση. Πληγώθηκε και έχει λογική η απουσία του απο τις κερκίδες του Α΄ΔΑΚ. Θα επιστρέψει όμως όταν και η ομάδα ξεφύγει απο τα λασπωμένα χωράφια αυτών των κατηγοριών και επιστρέψει στον αφρό του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Εκεί που δικαιωματικά ανήκει!

Για το Pieriasport
Μπάμπης Πεΐδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου