Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Απίστευτη κίνηση Κουκοδήμου - Ο πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Δήμαρχος Κατερίνης


Μια απίστευτη κίνηση του Δημαρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου, αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο πως όλα μπορούν να γίνουν όταν υπάρχουν έξυπνοι, ευέλικτοι και ικανοί άνθρωποι στις διοικήσεις των θεσμών του τόπου.

Αρκεί οι άνθρωποι αυτοί να κοιτάν το γενικότερο συμφέρον και να θέλουν να προσφέρουν εκεί που υπάρχει πραγματική ανάγκη.

Με πρωτοβουλία του Συνδέσμου των φίλων της ΑΕΚ εδώ στην περιοχή μας και τον Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πιερικού, θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας στο Α΄ΔΑΚ της Κατερίνης στις 14 Φεβρουαρίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 3 μ.μ.
Σε ένα παιχνίδι που απο τη μια πλευρά θα αγωνιστούν ποδοσφαιριστές που τίμησαν τον Πιερικό και το πιερικό ποδόσφαιρο γενικότερα στο παρελθόν και απο την άλλη, οι συνδεσμίτες της ΑΕΚ στην Πιερία.

Ο σκοπός ιερός!


Η οικονομική ενίσχυση μιας κοπέλας που η μοίρα της έπαιξε άσχημο παιχνίδι και πλέον αντιμετωπίζει καθημερινά πολλά προβλήματα, με την οικογένεια της να κάνει τεράστιο αγώνα ώστε η όμορφη Μυρτώ να μην στερείται αυτό που χρειάζεται και πρέπει να έχει για να ζεί.

Η στήριξη έρχεται απο παντού για την όμορφη και άτυχη κοπέλα, για την οποία μάλιστα εκδόθηκε και ένα παραμύθι με τίτλο "Η Νεραϊδο-Αμαζόνα Η Μυρτιά" απο την Εύα-Πετροπούλου Λιανού και δόθηκε δώρο στην οικογένεια που το διαθέτει στην τιμή των 10 ευρώ.

Οι διοργανωτές ζήτησαν την βοήθεια του δημάρχου Κατερίνης.

Ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος λοιπόν, ζήτησε και πήρε 400 βιβλία, τα οποία κόστισαν 4.000 ευρώ. Τα 1000 ευρώ τα κάλυψε ο ίδιος με δικά του χρήματα και τα υπόλοιπα τα διέθεσε σε αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και επιχειρηματίες της περιοχής μας.
Κάλυψε μάλιστα και την παραμονή της κοπέλας με την μητέρα και τη νοσοκόμα που τη συνεδεύουν εδώ στην Κατερίνη και θα βρίσκονται εκείνη την μέρα στο παιχνίδι του Α΄ΔΑΚ!


Αυτός είναι λοιπόν ο Κώστας Κουκοδήμος!
Που δείχνει για μια ακόμη φορά έμπρακτα πως εκεί που υπάρχει πραγματικά πρόβλημα, υπάρχουν και οι λύσεις. Χωρίς να χρεωθεί ο δήμος, χωρίς πολλές κουβέντες και συμβούλια για το αυτονόητο. Με καλή διάθεση, ευστροφία και ανθρωπιά!

Αξίζει να δείτε τι έγραψε ο πρόεδρος του Συνδέσμου ΑΕΚ Κατερίνης Βάιος Χαρισόπουλος προς τα μέλη του, στην προσωπική του σελίδα στο facebook.:

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΜΥΡΤΩΣ.ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΑ 400 ΒΙΒΛΙΑ-ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ.ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ.



1 σχόλιο: