Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Ενωμένοι σα μια γροθιά μέχρι το τέλος!


Ομόφωνη η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Πιερικού, το οποίο εκτάκτως συνεδρίασε σήμερα μετά τα τελευταία fake news που είδαν το φώς της δημοσιότητας.

Απόλυτη εμπιστοσύνη δήλωσαν σε τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές οι άνθρωποι της διοίκησης του ιστορικότερου ποδοσφαιρικού συλλόγου της Πιερίας. Τα τελευταία ψευδή δημοσιεύματα κατάφεραν να πεισμώσουν την διοικητική ομάδα του Πιερικού, που δηλώνει πιο ενωμένη απο ποτέ δίπλα στο αγωνιστικό τμήμα μέχρι τέλους.


Μάλιστα ο Γιάννης Συμεωνίδης, ο εκ των βασικών χρηματοδοτών και αντιδήμαρχος δήμου Κατερίνης, δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:

"Σήμερα είμαστε εδώ για να επισημοποιήσουμε την απόλυτη στήριξη μας σε τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές. Κάποιοι προσπαθούν να μας δημιουργήσουν προβλήματα αλλά θα μας βρούν ενωμένους απέναντι τους. Να ανακοινώσουμε επι της ευκαιρίας ότι όπως είμαστε σε όλα τα επίπεδα θα κλείσουμε τη φετινή περίοδο όλοι μαζί.
Το καλοκαίρι όταν με το καλό αλλάξουμε κατηγορία αφού αυτός είναι ο στόχος μας, θα γίνουμε ΠΑΕ κι εκεί πλέον αλλάζουν τα δεδομένα. Εκεί θα γίνουν νέες συζητήσει πάνω σε νέες βάσεις, με πρώτο στόχο να παραμείνουμε και πάλι ενωμένοι απέναντι στις νέες για όλους μας προκλήσεις. Η άνοδος δε θα είναι εύκολη. Έχουμε αντιπάλους καλές και ιστορικές ομάδες όπως εμάς. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί και με τη βοήθεια του κόσμου που επιστρέφει σιγά σιγά δίπλα στην ομάδα, να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε το στόχο μας."


Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Γιάννης Λαζαρίδη και είπε τα εξής:

"Έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για να είμαστε έτοιμοι το καλοκαίρι. Δε θα περιμένουμε τελευταία στιγμή τις διαδικασίες για την ίδρυση της ΠΑΕ. Ο νομικός μας σύμβουλος κατέβηκε στην πρωτεύουσα και μετά απο σειρά επαφών που είχε εκεί, επέστρεψε με τις θετικές απαντήσεις που περιμέναμε να πάρουμε για τα φλέγοντα ζητήματα μας.
Πλέον περιμένουμε και εγγράφως όλο το νομικό πλαίσιο το οποίο μας καλύπτει για την επόμενη μέρα στον σύλλογο και το πέρασμα απο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στο επαγγελματικό με την ίδρυση της ΠΑΕ Πιερικός.  Πάμε καλά, είμαστε 6 βαθμούς μπροστά απο τον δεύτερο και συνεχίζουμε με σοβαρότητα και αξιοπιστία μέχρι την επίτευξη του στόχου μας."

Στη συνέχεια το λόγο πήραν και τοποθετήθηκαν για διάφορα θέματα του συλλόγου ο Αντώνης Κυριάκος, ο Βασίλης Τσακιρίδης, ο Μπάμπης Πεΐδης, ο γενικός αρχηγός Μάκης Θεοχάρης και τη συζήτηση έκλεισε με την τοποθέτηση του ο Κώστας Παναγίτσας.

Επικράτησε το πνεύμα ενότητος με το οποίο θα συνεχιστεί η προσπάθεια μέχρι το τέλος και αποφασίστηκε να σκύψουν ακόμη περισσότερο και πιο ενεργά όλοι επάνω απο το αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου, λύνοντας κάθε πρόβλημα πρίν αυτό εκ της γενέσεώς του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου