Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Ψυχωμένος και με πίστη για θετικό αποτέλεσμα στην Αταλάντη ο Δίας!


ΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ Ο ΔΙΑΣ

Το πλέον καθοριστικό βαθμολογικά παιχνίδι σε μία μάλιστα από τις πιο επικίνδυνες εξόδους του αναμένεται να δώσει ο Δίας Δίου το μεσημέρι της προσεχούς Κυριακής (16/2 – 15:00) καθώς φιλοξενείται από την Αταλάντη στην αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα μας ταξιδεύει στην Φθιώτιδα με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία έπειτα από τις δύο διαδοχικές νίκες που πέτυχε με ΑΟ Σελλάνων και ΑΟ Ποταμιάς, φιλοδοξώντας σε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.
Οι δύο αντίπαλοι έχουν ολόιδιο βαθμολογικό ρεκόρ (25 βαθμοί) μετρώντας οκτώ νίκες, μία ισοπαλία και δέκα ήττες μέχρι στιγμής με τον Δία να υπερτερεί στην ισοβαθμία έναντι των Φθιωτών και να επιδιώκει στο συγκεκριμένο παιχνίδι τη νίκη ή έστω το βαθμό της ισοπαλίας προκειμένου να διατηρήσει το προβάδισμα που κατέχει.
Υπενθυμίζεται ότι το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου ήταν 1-0 υπέρ του Δία Δίου.

Στα αγωνιστικά νέα, ο Παναγιώτης Παρασίδης δε μπορεί να υπολογίζει σε τρεις ποδοσφαιριστές του ενόψει της συγκεκριμένης μάχης. Ο Γιάννης Δερμίσης θα απουσιάσει καθώς είναι τιμωρημένος έχοντας συμπληρώσει κάρτες, ενώ οι Δημήτρης Παπαστεργίου και Γιώργος Παναγιωτίδης δε θα ακολουθήσουν επίσης την αποστολή για επαγγελματικούς λόγους.

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Πουλόπουλος (ΕΠΣ Πειραιά) με α’ βοηθό τον κ. Γεωργακόπουλο (ΕΠΣ Πειραιά) και β’ βοηθό τον κ. Παπαδόπουλο (ΕΠΣ Κιλκίς).

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου Δία Δίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου