Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Ένας τελικός ακόμη για τον Δία Δίου - Χωρίς Καλουσίδη και Παπαστεργίου η ομάδα της Πιερίας


ΜΕ ΔΥΟ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Ο ΔΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΤΕΛΙΚΟ

Να αφήσει πίσω του την ήττα από τον Πιερικό και να επιστρέψει εκ νέου στα θετικά αποτελέσματα θα επιδιώξει ο Δίας Δίου το μεσημέρι της Κυριακής (2/2 -15:00) στο γήπεδό του απέναντι στον ΑΟ Σελλάνων στην αναμέτρηση που διεξάγεται στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η εικόνα του Δία την περασμένη στροφή κόντρα στον πρωτοπόρο του ομίλου επιβεβαίωσε το γεγονός ότι η ομάδα διανύει ένα πολύ καλό αγωνιστικό «φεγγάρι», ωστόσο η ανάγκη για βαθμούς καθίσταται πλέον επιτακτική μπαίνοντας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και η αναμέτρηση κόντρα στην αξιόλογη ομάδα της Καρδίτσας αποκτά τον χαρακτήρα ενός ακόμα τελικού.

Υπενθυμίζεται πως η θεσσαλική ομάδα φιγουράρει στην 5η θέση του πίνακα με απολογισμό 28 βαθμούς, την ώρα που ο Δίας βρίσκεται στην 11η θέση με 19 και στο -2 από την επικίνδυνη ζώνη.
Στα αγωνιστικά νέα, ο Παναγιώτης Παρασίδης δε μπορεί να υπολογίζει σε δύο πολύ σημαντικούς παίκτες ενόψει της Κυριακής. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Καλουσίδη ο οποίος έχει συμπληρώσει το όριο καρτών και Δημήτρη Παπαστεργίου που θα απουσιάσει για επαγγελματικούς λόγους.

Τον αγώνα ορίστηκε να διευθυνει ο κ. Κεχαγιάς με α’ βοηθό τον κ. Πραχάλη και β’ βοηθό τον κ. Σάκκο (ΕΠΣ Κοζάνης).

Με εκτίμηση 
Γραφείο Τύπου Δία Δίου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου