Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Τέλος εποχής για τον Τάσο Μακρίδη! Απόστολος Τζόβας και Βασίλης Ταφραλής γράφουν για τον συμπαίκτη τους

Την αυλαία της ποδοσφαιρικής του διαδρομής έριξε ο Κατερινιώτης στράικερ Τάσος Μακρίδης. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πιερικού και της Αναγέννησης Κολινδρού στις επαγγελματικές κατηγορίες,

Με μεγάλη και ιδιαίτερη ποδοσφαιρική πορεία, αγωνίσθηκε σε όλες τις ομάδες της νότιας Πιερίας τα τελευταία χρόνια (Ακαδημία Πλαταμώνα, Ποσειδώνα Ν. Πόρων, Μύτικα Λεπτοκαρυάς), όπως και σε Ερμή Εξοχής, πετυχαίνοντας δεκάδες τέρματα σαν επιθετικός και γράφοντας την δική του ποδοσφαιρική ιστορία.

Ο Τάσος Μακρίδης δήλωσε στην σελίδα του στο facebook:

"Ευχαριστώ ολους σας για την Αγάπη κ την ανοχή που δείξατε αυτά τα 32 χρόνια.Ο έρωτας με τα αντίπαλα δίχτυα έφτασε στο τίλος του"


Ο Απόστολος Τζόβας έγραψε στον συμπαίκτη και φίλο του:

"Αδερφέ μου με αφορμή την ανακοίνωση σου για το τέλος της ποδοσφαιρικής σου καριέρας θα ήθελα να γράψω πάρα πολλά πράγματα αλλά δε θα το κάνω ! Θα πω μόνο πως δεν είναι το τέλος αλλά η ΑΡΧΗ του τέλους ! Όσο μέσα σου παραμένεις παιδί μπορείς να παίζεις ποδόσφαιρο και αυτό ισχύει για σένα όσο σε κανέναν . Δίδαξες σε όλους τι σημαίνει πραγματική αγάπη για το άθλημα .

ΥΓ1 : Έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια να δουλέψουμε τις αντεπιθέσεις μας (ΤΤ)

ΥΓ2:SEASON 2020-21 LOADING✌️💪"


Ο πρώην συμπαίκτης του Βασίλης Ταφραλής έγραψε:

Στραικερ κανονικός με κοφτή ντρίπλα που έκοβε μπριζόλα κόντρα! Ευχαριστούμε για την πολυετή συνεργασία αρχηγέ φίλε κ αδερφέ μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου