Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου - Δίας Δίου 4-2 Πέρασε ο Εθνικός στην επόμενη φάση (φωτο)


Τη νίκη με σκορ 4-2 πήρε ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας.
Οι παίκτες του Ηλία Μπαζάκου είχαν κερδίσει με 1-0 και στο Δίον το Δία και με δυο νίκες, πέρασαν στην επόμενη φάση. Εκεί θα βρούν απέναντι τους την ΑΕ Καρίτσας με την οποία σε διπλές αναμετρήσεις θα αναμετρηθούν για τη συμμετοχή στον τελικό του θεσμού.


Ο Δίας στο πρώτο μέρος μπήκε καλύτερα και παίζοντας καλύτερο ποδόσφαιρο, δημιούργησε ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν εκμεταλλεύτηκε για να ανοίξει το σκορ. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια ισορρόπησαν και πρίν κλείσει το πρώτο μέρος, πέτυχαν δύο γκολ και μπήκαν με το σκορ υπέρ τους 2-0 για ημίχρονο.
Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Φερνάντο Κόλα με δυνατό σουτ τπο το ύψος της μεγάλης περιοχής και το δεύτερο ο Σάββας Γιαζιτζόγλου με κοντινό πλασέ μετά απο συρτή σέντρα που βγήκε απο αριστερά.


Στην επανάληψη ο Δίας ήταν και πάλι αρχικά καλύτερος των γηπεδούχων. Πάτησε την μπάλα και προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι. Ο Γιώργος Ευαγγελόπουλος κατάφερε να μειώσει σε 2-1 και να βάλει μπεί στο παιχνίδι αλλά ο Αλέξανδρος Κατσιαμήτας έκανε με πλασέ το 3-1 για την ομάδα του μετά απο πάρε-βάλε του Νίκου Κυπαρίσση και ο τελευταίος έκανε αμέσως μετά το 4-1, καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.
Ο Ευαγγελόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ με σουτ, διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Πλέον ο Εθνικός αγωνίζεται με την Καρίτσα και ο Πιερικός με τον Θερμαϊκό Κορινού σε διπλά παιχνίδια, για να βγεί το ζευγάρι του τελικού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου