Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Νέος Παμβριακός - 25η Μαρτίου 1-0 Έχασε πέναλτι και 4 παίκτες της με τραυματισμό η Μαρτίου (φωτο)


Με 9 παίκτες τελείωσε το παιχνίδι της Βρύας η 25η Μαρτίου, η οποία γνώρισε την ήττα 1-0 απο τον ψυχωμένο και παθιασμένο για τη νίκη Νέο Παμβριακό.
Χωρίς φάσεις το πρώτο μέρος για τις δυο ομάδες, με εξαίρεση το γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο 43΄. Λίγο νωρίτερα σε μια ανύποπτη φάση η ομάδα της Κατερίνης έχασε δυο παίκτες της απο το παιχνίδι.

Ήταν λίγο πρίν το ημίωρο του πρώτου μέρους κι ενώ το σκορ ήταν 0-0, οι φιλοξενούμενοι σε μια φάση θα χάσουν δυο ποδοσφαιριστές τους. Οι Τσιαμπέρας και Καραμπουλάκης θα φύγουν υποβασταζόμενοι απο τον αγωνιστικό χώρο, μετά απο μονομαχίες που είχαν με αντιπάλους τους, χωρίς όμως οι φάσεις να δείχνουν πως οι δυο ποδοσφαιριστές της Μαρτίου θα βγούν εκτός αγώνος απο αυτές γιατί τα μαρκαρίσματα δεν ήταν σε καμία περίπτωση σκληρά απο τους γηπεδούχους.

Στη συνέχεια του αγώνα θα δημιουργηθεί μια φάση για την οποία θα διαμαρτυρηθούν έντονα οι φιλοξενούμενοι, όταν σε σουτ που θα επιχειρήσει ο Τάσος στο 42΄ η μπάλα θα βρεί σε απλωμένο αγκώνα ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων που βγήκε με την πλάτη να μπλοκάρει το βολέ του ποδοσφαιριστή της ομάδας της Βρύας και ενώ ήταν μέσα στην περιοχή.


Κι ενώ όλα έδειχναν πως οι δυο ομάδες θα πάνε χωρίς σκορ στα αποδυτήρια, ο Διονύσης Τσάτσος στο 44΄θα πετύχει με ψιλοκρεμαστό σουτ το 1-0, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η 25η Μαρτίου θα πιέσει για την ισοφάριση. Θα ανεβεί πιο ψηλά και θα δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες τις οποίες όμως δε θα καταφέρει να αξιοποιήσει έχοντας μάλιστα και ένα χαμένο πέναλτι μέσα σε αυτές, με τον Τάσο να το εκτελεί και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να το αποκρούει στο 85΄. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν πως η παράβαση της ποινής του πέναλτι έγινε εκτός περιοχής αλλά το βίντεο του αγώνα δείχνει πως η απόφαση του κ. Λαφατζή ήταν σωστή και το χέρι έγινε μέσα στην περιοχή τους.

Οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν αρχικά στο 2ο μέρος τον προπονητή τους Νίκο Τσαγκαλίδη που θα αποβληθεί απο τον αγωνιστικό χώρο για τον τρόπο που διαμαρτυρήθηκε στο 65΄και στη συνέχεια θα τελειώσουν με εννέα παίκτες το παιχνίδι, αφού θα τραυματιστούν ο Μαλιώρας στο 79΄και ο Χασάπης στο 86΄, με τις αλλαγές να έχουν γίνει (2 αναγκαστικές στο 1ο μέρος).

Εδώ θα πρέπει να αναφερθεί ότι οι γηπεδούχοι ήταν παθιασμένοι στο παιχνίδι τους αλλά σε καμία περίπτωση αντιαθλητικοί.

Διαιτητής ήταν ο Λαφατζής με βοηθούς τους Κουκιώτη και Ντασιόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου