Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Νίκος Ραπτόπουλος - Επιστρέφει μετά απο 20 χρόνια στον Ατρόμητο! Ευχαριστήριο στον Βατανιακό


Στην ομάδα που τον ανέδειξε επέστρεψε ο Νίκος Ραπτόπουλος, ο οποίος μετά απο μια ποδοσφαιρική καριέρα 20 περίπου ετών, γυρίζει στον Ατρόμητο Κατερίνης.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε το ποδόσφαιρο απο τα τμήματα υποδομής της ομάδας του Μυλαυλάκου και μάλιστα εκείνη η ομάδα αποτελούμενη τότε απο τοπικούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές, έφτασε να αγωνίζεται στην Δ΄Εθνική κατηγορία.

Στη συνέχεια μεταπήδησε στην ομάδα της Ξάνθης όπου έγινε επαγγελματίας και μπήκε σε ένα διαφορετικό ποδοσφαιρικό κόσμο, παίζοντας ποδόσφαιρο και σε υψηλότερο επίπεδο.

Μετά την Ξάνθη επέστρεψε στην Πιερία και αγωνίσθηκε στον Πιερικό, για να φύγει ξανά εκτός σε Μακεδονικό, Καστοριά, να επιστρέψει για τον Εθνικό Κατερίνης, και μετά απο ένα πέρασμα απο τα Γιαννιτσά να γίνει κάτοικος Κατερίνης παίζοντας σε ΓΑΣ Σβορώνου, Βατανιακό, ξανά Εθνικό Κατερίνης, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Πύδνα Κίτρους με την οποία σκόραρε στον τελικό και κατέκτησε το κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος, Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας, ΑΕ Καρίτσας και τέλος ξανά Βατανιακό.


Εξαιρετικός χαρακτήρας, καλός ποδοσφαιριστής και ένας απο τους ανθρώπους που κοσμεί το χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου!

Όπως όλα δείχνουν η καριέρα του θα κλείσει απο τον τόπο της εκκίνησης της, το γήπεδο του Ατρόμητου στο Μυλαύλακο, με προτελευταίο προορισμό τον Βατανιακό στον οποίο αγωνίζονταν μέχρι τον Ιανουάριο.

Ο Νίκος Ραπτόπουλος θέλησε να ευχαριστήσει την πρώην ομάδα του, με επιστολή που κοινοποίησε μέσω του Pieriasport:

"Θέλω να ευχαριστήσω τους πρώην συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου Γιώργο Ποτουρίδη και τη διοίκηση του Γεράσιμου Ποτουρίδη, για την όμορφη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα στην ομάδα του Βατανιακού. Εύχομαι ολόψυχα στην ομάδα, να πραγματοποιήσει τους στόχους της!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου