Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Ατρόμητος Κατερίνης-Πυδναϊκός 2-0 Μεγάλη νίκη για την ομάδα της Κατερίνης


Ήταν πραγματικό ντέρμπι το παιχνίδι στο Μυλαύλακο της Κατερίνης με τον παθιασμένο Ατρόμητο να παίρνει πολύ μεγάλο τρίποντο απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.
Ο Πυδναϊκός δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες απέναντι στην εστία του Αποστόλη Ίτσιου και όπως αποδείχθηκε στο τέλος πλήρωσε αυτή την αστοχία του. Απο την άλλη η ομάδα του Διονύση Τοκατλίδη κατέθεσε ψυχή στον αγωνιστικό χώρο, σκόραρε και πήρε τελικά τη νίκη.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν πολλές φορές για τις αποφάσεις του Ντράγκαν Νίκολιτς σε ένα παιχνίδι που είχε πολλές φάσεις και για τις δυο ομάδες.

Στο 10΄καλό σουτ του Σιώκα από το ύψος της μεγάλης  περιοχής με τον Ίτσιο να πέφτει στη δεξιά γωνία του και να απομακρύνει σωτήρια.

Ο Ατρόμητος θα απαντήσει στο 15΄και θα φτάσει κοντά στο γκολ όταν ο Σέου θα βρεί τη μπάλα με μία στο πλασέ που θα επιχειρήσει μπροστά στον Σαρρή, με τον τερματοφύλακα του Πυδναϊκού να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 21΄ο Σιώκας θα βγάλει την σέντρα από δεξιά και ο Γεωργαντάς θα πιάσει την κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει άουτ και στο 22΄από συρτή σέντρα από πλάγια του Σιώκα, υπο πίεση ο Ταφραλής θα βρεί την μπάλα μαζί με τον Σέου και το σουτ από την κόντρα θα βγάλει δύσκολα ο Ίτσιος.

Στο 31΄ο Δασκαλόπουλος θα βρεί την μπάλα από καλή θέση στο 2ο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ χωρίς όμως να καταφέρνει να ανοίξει το σκορ.


Στο 34΄θα χαθεί νέα ευκαιρία για τον  Πυδναϊκό με τη μπάλα να σηκώνεται ψηλά και να σκάει στο έδαφος χωρίς να μπορούν ο Γεωργαντάς και ο Ταφραλής να την σπρώξουν στα δίχτυα.
Επικίνδυνη αντεπίθεση για τον Ατρόμητο με τον Παπαδόπουλο να φεύγει στη κόντρα από αριστερά και να βγάζει τη σέντρα αλλά η μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 2ο μέρος το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ για τους γηπεδούχους. Ο Παπαδόπουλος βγήκε από αριστερά, έβγαλε τη σέντρα και ο αμαρκάριστος  Ταχματζίδης έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.
Στο 60΄ καλοχτυπημένη εκτέλεση φάουλ του Μιχαηλίδη θα περάσει ελάχιστα άουτ χτυπώντας στο εξωτερικό μέρος της εστίας του Ίτσιου και στο 61΄ ο Ραπτόπουλος θα μπεί από δεξιά, θα αποφύγει τους αμυντικούς του Πυδναϊκού και θα σουτάρει δυνατά αλλά ψηλά πάνω από την εστία του Σαρρή.

Ο Νίκος Ραπτόπουλος θα σκοράρει απέναντι στην παλιά ομάδα στο 88΄και θα κλειδώσει ουσιαστικά τους 3 βαθμούς της νίκης για τον Ατρόμητο Κατερίνης, μετά από επίμονη προσπάθεια και σέντρα του Παπαδόπουλου.

Διαιτητής ο Νίκολιτς με βοηθούς τους Βρούζο και Κολορογιαννη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου