Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου - ΠΑΕ Ποντίων 1-0 Μια ακόμη νίκη αυτή τη φορά απέναντι στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος! (φωτο)


Δυνατό παιχνίδι πρωτοπόρων στο Ν. Κεραμίδι, με τον ισχυρό και πρώτο στον βαθμολογικό πίνακα Εθνικό, να παίρνει τη νίκη και το τρίποντο με 1-0, απέναντι στην καλοδουλεμένη και νεανική ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πήραν δίκαια τους βαθμούς της νίκης απέναντι σε ένα σύνολο που είχε σωστούς αμυντικούς προσανατολισμούς μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ήξερε τι ζητούσε στο γήπεδο. Η ποιότητα όμως της ομάδας του Ηλία Μπαζάκου, έπαιξε σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα και στην μέχρι τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα.


Στο πρώτο μέρος ο Εθνικός είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Κυπαρίσση απο σέντρα μέσα στην περιοχή του κορυφαίου για μια ακόμη φορά Δεληγιαννίδη και έχασε πολλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ αφού λίγο η αστοχία των επιθετικών του και περισσότερο καλή λειτουργία της κορυφαίας άμυνας του πρωταθλήματος που έχει δημιουργήσει ο Δημήτρης Παπαγιαννούλης, στέρησαν την επίτευξη κάποιου τέρματος για τους γηπεδούχους. Οι πόντιοι είχαν ένα καλό σουτ τμε τον Τσενικλή, το οποίο όμως πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στην επανάληψη η πίεση των "μπλέ" ξεκίνησε απο την αρχή και κατάφερε να αποδώσει καρπούς στο 65΄, με δυνατή κεφαλιά του πρώην παίκτη των ποντίων, Νίκου Παππά.
Η πίεση συνεχίστηκε και χάθηκαν και πάλι ευκαιρίες για το 2-0 το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ.
Αντί αυτού στις καθυστερήσεις ο Δεληγιάννης λίγο έλειψε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια με το δυνατό συρτό σουτ που επιχείρησε αλλά ο Λαφατζής ήταν εκεί όταν χρειάστηκε, για να κρατήσει το σκορ στο 1-0 και να πάρει ο Εθνικός ακόμη μια σημαντική για τη συνέχεια νίκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου