Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – ΑΕ Καρίτσας 0-0 Άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς (φωτο)


Δεν έβγαλε νικητή το παιχνίδι στο Ν. Κεραμίδι με τον Εθνικό και την ΑΕ Καρίτσας να προσπαθούν να πάρουν το προβάδισμα εν όψη του επαναληπτικού αγώνα στο Βατάν αλλά να μένουν τελικά στο 0-0 που αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για την πρόκριση.

Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και η Καρίτσα είχαν τις καλές τους στιγμές στο παιχνίδι, με την ΑΕΚ να χάνει καλύτερες ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο μέρος και να δείχνει και πάλι πιο επικίνδυνη στην επανάληψη.
Στις κυριότερες απο αυτές:

Η πρώτη καλή ευκαιρία θα χαθεί στο 30΄και θα είναι για τους φιλοξενούμενους, όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Κυρτέγου η μπάλα θα περάσει παράλληλα με την γραμμή της εστίας και θα καταλήξει άουτ.


Στο 33΄πολύ ωραία φάση και πάλι για την Καρίτσα, με τον Κυρτέγο να βγάζει τη σέντρα από αριστερά στον αμαρκάριστο έξω από την περιοχή Δημητρουλόπουλο, που θα πιάσει το δυνατό σουτ στην κίνηση και τον Λαφατζή να πραγματοποιεί την απόκρουση του αγώνα βγάζοντας σε κόρνερ.
Στο 40΄από ωραία σέντρα του Γκίκα, ο Κυπαρίσσης θα σηκωθεί και θα πάρει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, για να περάσει η μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 50΄το σουτ του Κυρτέγου μετά από φάουλ-κομπίνα της ΑΕΚ, θα περάσει ψηλά άουτ.

Έτσι θα κυλήσει μέχρι το τέλος το παιχνίδι, με την Καρίτσα να έχει την κατοχή της μπάλας και να πιέζει για το γκολ και τον Εθνικό να ψάχνει το γκολ στις αντεπιθέσεις. Καμία απο τις δυο ομάδες όμως δε θα καταφέρει να σκοράρει και το τελευταίο σφύριγμα του Μέγα θα βρεί τους δυο αντιπάλους στο 0-0, χωρίς να δίνει προβάδισμα σε κανέναν αλλά και την ΑΕΚ να φέρνει την πρόκριση μέσα στο δικό της τερέν.

Διαιτητής ο Μέγας με βοηθούς τις κυρίες Τσικλητάρη Δ. και Φωτιάδου.
4ος ήταν ο Πολυχρόνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου