Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Αναγέννηση Κολινδρού-Ακαδημία Πλαταμώνα 0-0 VIRAL Ισοπαλία με "θέα" τα play offs! Α' Πιερίας 23-2-20


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!
Toυ δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση (Μetrosport.gr)

Λευκή ισοπαλία (0-0) με «θέα» τα play offs ανόδου της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, απέσπασε η Ακαδημία Πλαταμώνα ή παραχώρησε η Αναγέννηση Κολινδρού -διαλέξτε ό,τι προτιμάτε-, σε μια νέα viral αποκλειστικότητα από τη Βόρεια Πιερία και την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος, που όσο φτάνει στο τέλος του, τόσο αυξάνονται οι συγκινήσεις και οι viral στιγμές.

Oι γηπεδούχοι, του Ηλία Μποταΐτη, με την ισοπαλία, διατήρησαν την απόσταση του ενός βαθμού που τους χωρίζει από τους αντιπάλους τους, σ’ ένα παιχνίδι, που ήταν πάντως μοιρασμένο και ισορροπημένο στη μεγαλύτερη διάρκειά του.
Οι φιλοξενούμενοι, του Δημήτρη Μιχωλού, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, εξαιτίας της απευθείας αποβολής του Αρζάνα, πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου -σε μια φάση που λίγο έλειψε να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα-, όχι μόνο δεν πτοήθηκαν, αλλά, σε σημεία, παρουσιάστηκαν πιο επικίνδυνοι, αντιμετωπίζοντας με ψυχραιμία και τακτική προσήλωση τα νέα αριθμητικά δεδομένα.


Highlights:
η επικράτηση του... Αιγινίου στην άτυπη κόντρα μεγαλύτερης προσέλευσης φιλάθλων, σε Κολινδρό κι Αιγίνιο αντίστοιχα, με τη σημείωση ότι στο γήπεδο του Αιγινίου προσέρχονται αρκετοί φίλαθλοι από τον Κολινδρό, χωρίς να ισχύει, πάντως, το αντίστροφο (δυστυχώς οι συγκρίσεις στην κερκίδα με το πρόσφατο παρελθόν, μόνο θλίψη και προβληματισμό προκαλούν τη φετινή χρονιά)
οι ατάκες των φιλάθλων, «διαιτητή από το άλλο χέρι η σημαία», «επειδή έκανες μία ντρίπλα, τι σημαίνει; ότι είσαι καλός;» (σ.σ. για το έντεκα της Ακαδημίας), «έντεκα, γλάρωσε, γλάρωσε, γιατί θα στο κάνω ντεκαπάζ (το μαλλί) όλο μετά...» (σ.σ. όχι, πέστε μου, μπορείτε ν’ ακούσετε πουθενά αντίστοιχες ατάκες;)
οι λιγοστές κλασικές ευκαιρίες των δύο ομάδων,
το μικρό σκυλάκι, ο πιο πιστός φίλαθλος της Αναγέννησης, δηλαδή, που παρακολούθησε σιωπηρά ολόκληρο το παιχνίδι, δίπλα στο αφεντικό του και πάνω στο μαξιλάρι του! (η απόλυτη viral εικόνα του παιχνιδιού),
ο... Φορτούνης και ο ΠΑΟΚ,
οι επίμαχες φάσεις όλες και σε stop καρέ, με τις περιπτώσεις offside να είναι όλες από την πλευρά της βοηθού, που δεν έδειξε να κατευνάζει τα πνεύματα με τις υποδείξεις της, «τι offside σηκώνεις, μ@@ή, συνέχεια... άντε ξύπνα καλέ, άντε ξύπνα...», «άντε πέτυχες κι ένα, πέτυχες κι ένα...» (σ.σ. offside…)
η φάση της αποβολής του ποδοσφαιριστή της Ακαδημίας Πλαταμώνα, με κύριους πρωταγωνιστές τον Αρζάνα και τον Αβραάμ και την άμεση ή έμμεση παρέμβαση και άλλων ποδοσφαιριστών και των δύο πάγκων των ομάδων,
oι δύο καθοριστικές αποκρούσεις του τερματοφύλακα της Ακαδημίας Πλαταμώνα, Ευθυμιάδη,
Μan of the match: Ν. Κατέλας (Ακαδημία Πλαταμώνα) & Δ. Ανδρεάκος (Αναγέννηση Κολινδρού), εκτός των άλλων και για τις αέρινες και περίτεχνες ατομικές τους ενέργειες, μαζί με τη μεσοαμυντική γραμμή της Ακαδημίας και τον τερματοφύλακα Ευθυμιάδη, κυρίως μετά το αριθμητικό μειονέκτημα της ομάδας τους,
Υellow card: στις ζυμώσεις επί ζυμώσεων και στις συγκεχυμένες πληροφορίες, τις φήμες και τις διαδόσεις που έρχονται στ' αυτιά μας καθημερινά από τη Νότια Πιερία, αναφορικά με τις ομάδες της νέας χρονιάς, με μοναδικό δεδομένο μέχρι στιγμής το γεγονός ότι η Ακαδημία Πλαταμώνα είναι πλέον η μοναδική εκπρόσωπος της περιοχής, με ό, τι αυτό συνεπάγεται...
Μην ξεχνάτε να κάνετε subscribe, like & share!
Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.
Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου