Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Oι "αποκρούσεις της χρονιάς" στο Ερασιτεχνικό (Πιερίας)! (Tάσος Πατρής-Αετός Καταλωνίων) HD 19-1-20


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!
Toυ δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση (Μetrosport.gr)
Ο τερματοφύλακας του Αετού Καταλωνίων, Τάσος Πατρής, πραγματοποιεί το «παιχνίδι της ζωής του» απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, Πυδναϊκό 2017, πραγματοποιώντας μυθικές αποκρούσεις και κρατώντας το ισόπαλο (1-1) αποτέλεσμα.

Φορτισμένος με την ενέργεια του... Γαλατικού Χωριού, λιγοστών κατοίκων, στα ορεινά της Πιερίας και κόντρα στο αδιαφιλονίκητο φαβορί της κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος, Πυδναϊκό, στην έδρα του τελευταίου, ο έμπειρος τερματοφύλακας, κυριολεκτικά και μεταφορικά, θύμισε... Σαργκάνη και Νικοπολίδη.
Οι καθοριστικές ανεπανάληπτες επεμβάσεις του -που σκόρπισαν επιφωνήματα έκπληξης και θαυμασμού στην κερκίδα- χαρακτηρίζονται από υψηλό βαθμό δυσκολίας και σε τετ α τετ παρακαλώ, στα τελευταία λεπτά μιας box to box αναμέτρησης (οι δύο πρώτες), επιδεικνύοντας, εκτός των άλλων ψυχικών και σωματικών προσόντων και αντανακλαστικών και ικανότητα πρόβλεψης, στοιχείο πολύτιμο για έναν τερματοφύλακα.

Κλείνοντας, θέλουμε να τονίσουμε ότι αν δεν είχε κάνει το «λάθος» στην επίτευξη της ισοφάρισης των αντιπάλων, τώρα θα είχε ήδη προσγειωθεί... ελικόπτερο από την Ισπανία στη... Γη της Καταλωνίας, την ώρα της καθιερωμένης προπόνησης, για να τον... απαγάγει για το καλύτερο πρωτάθλημα της Ισπανίας...
Αλλά είπαμε, "πρωτάθλημα σαν το τοπικό (Πιερίας) κανένα..." Διαφωνεί κανείς;

Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.
Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου