Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Oι "αποκρούσεις της χρονιάς" No2 στο Ερασιτεχνικό (Πιερίας)! (Κ. Mυρωτής-Πίνδος Άνω Αγιάννη) 25-1-20


Ο... Μπουφόν, ήτοι Κωνσταντίνος Μυρωτής, τερματοφύλακας της Πίνδου Άνω Αγιάννη, πραγματοποιεί το "παιχνίδι της ζωής" του και τις "αποκρούσεις της χρονιάς" (Νο2) στο Ερασιτεχνικό (Πιερίας), στην ισόπαλη (1-1) viral αναμέτρηση με τον ιστορικό Αιγινιακό, για το πρωτάθλημα της Β'΄κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Ο ίδιος μπορεί να... «ζήλεψε» την πρόσφατη δόξα του τερματοφύλακα Τάσου Πατρή, των Καταλωνίων (Δείτε ξεχωριστό προηγούμενο θέμα και γίνετε άμεσα συνδρομητές) και να απέκρουσε, μεταξύ άλλων και πέναλτι -σε κρίσιμο χρονικά σημείο, με την ομάδα του να προηγείται με 1-0-, αλλά τελικά, υπέκυψε στη... μοίρα.
Πιο συγκεκριμένα, η τελευταία του έπαιξε άσχημο παιχνίδι και με σύμμαχο από την... ανάποδη, τον αγωνιστικό χώρο και το "τείχος", ο έμπειρος πορτιέρο υποχρεώθηκε στην ισοφάριση (1-1) από απευθείας φάουλ του Βούρα. Αυτή, όμως, δεν είναι και η μοίρα του τερματοφύλακα στο ποδόσφαιρο; Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το γεγονός δεν τον πτόησε, καθώς βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να... κατεβάσει τα ρολά, μετά την οδυνηρή ισοφάριση και να συμβάλλει τα μέγιστα στην επιτυχία της ομάδας του. Άλλωστε, "έλα Μπουφόν, το' χεις, ρε..."

Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.
Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου