Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα - ''Βασική υποστήριξη ζωής - Αυτόματη εξωτερική απινίδωση'' (BLS/AED)


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ και ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔIΣΤΗ (BLS/AED)”
Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, θα υλοποιήσει το πρόγραμμα  “ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ και ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔIΣΤΗ (BLS/AED)”.

Το Τμήμα θα αποτελείται έως 20 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να το παρακολουθήσετε, αποστείλετε απαντητικό e-mail έως την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020,  στο katerini@samarites.gr  δηλώνοντας,  Ονοματεπώνυμο, e-mail και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Αναλυτικά:
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 “ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ και ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔIΣΤΗ (BLS/AED)”

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης δημιουργήθηκε το 2008 και αποσκοπεί στην αύξηση του αριθμού των  εκπαιδευμένων  πολιτών κάθε ηλικίας στη Βασική Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση “ΚΑΑ” και τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή “ΑΕΑ - AED”.
Υλοποιείται από πιστοποιημένους Εκπαιδευτές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με ειδικότητα “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ και CPR/AED” του Τμήματος Εκπαίδευσης του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σε όλη τη Ελλάδα, και η ύλη του είναι προσαρμοσμένη, εναρμονισμένη και σύμφωνη με τις τελευταίες οδηγίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC).
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός - Διεύθυνση Σώματος Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών  εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO9001 με πιστοποίηση από τον διεθνή οργανισμό Lloyd’s Register.
Η διάρκεια του προγράμματος είναι 6 ώρες (1 ημέρα) και το κόστος συμμετοχής 20 ευρώ.

Ο εκπαιδευόμενος, με την επιτυχή ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος, παραλαμβάνει Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης με 5ετή διάρκεια.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 01/02/2020 κατά τις ώρες 15:00 – 21:00,
στο εντευκτήριο του Ε.Ε.Σ., επί της οδού Αγ. Παρασκευής 33 (δίπλα από την εκκλησία της Αγ. Παρασκευής).
 
Για πληροφορίες σχετικά με το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Τομέα.  www.samarites.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου