Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Στον Απόλλωνα Πόντου ο Μάριος Χατζηκωνσταντίνου - Αποκτήθηκε απο Μακεδονικό ο Κατερινιώτης μέσος


Εκτός από τους τερματοφύλακες, Μαλέσιο και Μπαταλαμά, ο Απόλλων Πόντου απέκτησε και τον αριστερό μπακ του Μακεδονικού, Μάριο Χατζηκωνσταντίνου.

Την παραχώρησή του στους Πόντιους ανακοίνωσαν οι «πράσινοι»:

«Ο Μακεδονικός ανακοινώνει τη μεταγραφή του μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή του, Μάριου Χατζηκωνσταντίνου, στον Απόλλωνα Πόντου.

Μετά από δύο ολόκληρα χρόνια παρουσίας στο σύλλογο μας, ερχόμενος τον Ιανουάριο του 2018 από την ΑΕΠ Καραγιαννίων, ο 22χρονος Μάριος, που αγωνίζεται με ευχέρεια στα δύο άκρα της άμυνας αλλά και ως πλάγιος χαφ, αποχωρεί με μεταγραφή για ομάδα Super League 2 και ο Μακεδονικός είναι χαρούμενος και περήφανος να βλέπει ένα πραγματικά δικό του παιδί να ανεβαίνει επαγγελματικά σκαλοπάτια.

Ο Χατζηκωνσταντίνου αγωνίστηκε φέτος σε 15 αναμετρήσεις πρωταθλήματος (1,150 λεπτά συμμετοχής) και μία κυπέλλου (45 λεπτά συμμετοχής), αρχικά ως αριστερός μπακ – καταγράφοντας 7 clean sheets – και εν συνεχεία ως αριστερός χαφ. Πρόλαβε μάλιστα να σημειώσει 2 γκολ και να δώσει 2 ασίστ.

Ο Μακεδονικός τον ευχαριστεί για την διετή προσφορά του και του εύχεται καλή σταδιοδρομία στο νέο του σύλλογο και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, μια καριέρα γεμάτη υγεία, τύχη και επιτυχίες!».

Ο Κατερινιώτης Χατζηκωνσταντίνου έχει αγωνιστεί ακόμα σε Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Διαγόρα Σεβαστής και Κ20 Βέροιας.
Πηγή: soccerpractor.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου