Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Ανακοίνωσε Θωμά Τσιμπούκα η Νίκη Βόλου


Τον Θωμά Τσιμπούκα απέκτησε η Νίκη Βόλου. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στον Βόλο, είναι  γεννηθείς στις 13 Φεβρουαρίου 1999 και ξεκίνησε την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ως ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Πρόκειται για κεντρικό αμυντικό που έχει ξεκινήσει την πορεία του στο ποδόσφαιρο από την Ακαδημία Γιώτσα ενώ για τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν με τις ομάδες ακαδημιών του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 21χρονος ποδοσφαιριστής καταγράφει μέχρι στιγμή έξι συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League 2, έχοντας συμπληρώσει 575 λεπτά εντός αγωνιστικών χώρων, ενώ έχει δεχθεί μία κίτρινη κάρτα αλλά και μία κόκκινη.
Ο Τσιμπούκας εντάχθηκε στο ρόστερ της Κέρκυρας μόλις το περασμένο καλοκαίρι, μετά από μία γεμάτη αγωνιστική περίοδο στην τότε Γ’ Εθνική κατηγορία με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ενώ έμεινε ελεύθερος στο τέλος του 2019.

Η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Θωμά Τσιμπούκα.
Ο Θωμάς Τσιμπούκας είναι 20 ετών, κατάγεται από την Πιερία κι αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, ενώ μπορεί να καλύψει και τις θέσεις του δεξιού οπισθοφύλακα και του αμυντικού μέσου. Βασικό μέλος των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού Πειραιώς, συνέχισε την ποδοσφαιρικη του σταδιοδρομία στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Φέτος αγωνίστηκε στη Superleague 2 με τη φανέλα της Κέρκυρας. Επίσης, έχει 20 συμμετοχές στις «μικρές» Εθνικές ομάδες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Καλωσορίζουμε τον Θωμά στην κυανόλευκη οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου