Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Με τα νέα του αποκτήματα ο Πιερικός στην προπόνηση (φωτο)


Συνεχίζεται η προετοιμασία του Πιερικού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή στη Νεάπολη της Λάρισας. Ο Σάκης Παπαβασιλείου δούλεψε με τους παίκτες του και τον βοηθό του Γιάννη Κασκαμπανιώτη, ώστε να συντηρηθεί ο καλός ρυθμός της ομάδας που την έχει φέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς απο τον δεύτερο Ηρακλή, τον οποίο φέρνει μπροστά στην Πιερικό το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου.

Ο Γιάννης Κασκαμπανιώτης πήρε αρχικά τους παίκτες για την καθιερωμένη προθέρμανση των 10-15 λεπτών, και στη συνέχεια ακολούθησε έντονο πρόγραμμα με μπάλα, ασκήσεις τεχνικής με πάσες, ανοιγματάκια και ταχύτητες το οποίο διήρκεσε περίπου 20 λεπτά, για να περάσουν στη συνέχεια οι παίκτες σε όλο το γήπεδο και να παίξουν παιχνίδι τακτικής υπό τις οδηγίες του Σάκη Παπαβασιλείου.

Οι τερματοφύλακες ξεκίνησαν νωρίτερα υπο την επίβλεψη του Σάββα Ταταρίδη ώστε να είναι έτοιμοι στο δίτερμα που έγινε για το τακτικό κομμάτι το οποίο περιελάμβανε η χθεσινή προπόνηση.


Άπαντες παρόντες στο γήπεδο με τον Γιώργο Μπουζούκη να μπαίνει στην "τελική ευθεία" της επιστροφής του μετά τον τραυματισμό του αφού βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του και υπολογίζεται ότι σε ένα περίπου μήνα θα είναι έτοιμος να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους στις προπονήσεις. Προς το παρόν δυναμώνει το πόδι του με καθημερινά τρεξιματάκια και ασκήσεις ενδυνάμωσης.


Παρόν και τα νέα αποκτήματα, με τους Μπάνε Νίκιτς, Χρήστο Καρτσαμπά, Σάββα Τοπαλίδη, Δημήτρη Δημηνά και Κώστα Ίτσιο να παίρνουν κανονικά μέρος σε όλο το πρόγραμμα της ημέρας, ενώ ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης ξεκίνησε κανονικά στο μέρος μέρος του ασκησιολογίου και στη συνέχεια πήρε τρεξίματα μαζί με τον Γιώργο Μπουζούκη, ώστε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο δουλειάς των υπολοίπων.

Η προπόνηση έγινε με πολύ καλό έντονο ρυθμό και η διάθεση του τεχνικού τιμ και των ποδοσφαιριστών του Σάκη Παπαβασιλείου, αποτελεί την επιβεβαίωση της βαθμολογικής θέσης του συλλόγου της Πιερίας, δικαιολογώντας τις 8 νίκες στα τελευταία 8 παιχνίδια τους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου