Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Έναρξη συνεργασίας με τον διπλωματούχο προπονητή-αναλυτή ποδοσφαίρου-στατιστικολόγο Κωνσταντίνο Τσακιρίδη


Ανακοίνωση ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

     Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ  ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον διπλωματούχο προπονητή UEFA C, UEFA B της ΕΠΟ, αναλυτή ποδοσφαίρου, στατιστικολόγο Κωνσταντίνο Τσακιρίδη για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2019-2020.
Ο 26χρονος Κωνσταντίνος γεννήθηκε στο Κιλκίς στις 13/11/1993, είναι διπλωματούχος προπονητής UEFA C, UEFA B της ΕΠΟ και πιστοποιημένος Αναλυτής Soccer Performance Analysis του ΑΠΘ (Εφαρμογή νέων τεχνολογιών και μεθόδων στη βιντεοανάλυση για την αξιολόγηση της ανάλυσης απόδοσης των ποδοσφαιριστών), Πιστοποιημένος στο πρόγραμμα Ανάλυσης και Στατιστικής LongoMatch Level1, Σεμινάριο Επιμόρφωσης How to build a Match Analysis Process  του Joao Nuno Fonseca, 2019 και αναλαμβάνει καθήκοντα αναλυτή στην ομάδα μας, ως άμεσος συνεργάτης του προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου.


     Ο Κωνσταντίνος είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Ηπείρου και διαθέτει Proficiency στην αγγλική γλώσσα, καθώς και πιστοποίηση στις Νέες Τεχνολογίες. Ξεκίνησε από νεαρή ηλικία την προπονητική του καριέρα κι αφού πρώτα είχε αγωνισθεί ως ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής.

Ξεκινώντας από τις Αναπτυξιακές Ηλικίες πρώτος του σταθμός η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ, κατόπιν συνέχισε στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς συνεργαζόμενη Ακαδημία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καθώς υπήρξε και προπονητής της Μικτής Ομάδας Παίδων Κ-14 στο πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΣ Κιλκίς και τελευταία να συνεργάζεται με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΤΕΡΜΩΝ F.C. ως αναλυτής ποδοσφαίρου των τμημάτων της Ακαδημίας.

     Έχει παρουσιάσει εισηγήσεις στο ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ σε προπονητές και φοιτητές με θεματολογία «Η διδασκαλία των προγραμμάτων της Ανάλυσης και σχεδίασης προπόνησης, Μοντέλα διαχείρισης και ανάλυσης δεδομένων». Παρακολούθησε Εργαστήριο Μεθοδολογίας Αναπτυξιακών Ηλικιών Προπονητικής Coaching Workshop Training Course της Atletico de Madrid in Athens 2019.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με τον σύλλογο, σ’ αυτό το ξεχωριστό κομμάτι της ανάλυσης ποδοσφαίρου.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου