Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Νίκος Θεοδοσιάδης: Αν δεν γίνουν μεταγραφές… δεν υπάρχει μέλλον!


Ο τεχνικός της Κέρκυρας υποστήριξε πως έχει λάβει διαβεβαιώσεις ότι απ’ την Τρίτη θα ξεκινήσει η έκδοση δελτίων των νέων αποκτημάτων. Περιμένει τουλάχιστον 7-8 ποδοσφαιριστές.

Μπορεί ο Νίκος Θεοδοσιάδης να ξεκίνησε τη συνέντευξη Τύπου μετά τη νέα ήττα από το Λεβαδειακό, με τις εντυπώσεις του από την αναμέτρηση, ωστόσο, τα μεταγραφικά και οι διοικητικές εξελίξεις ήταν τα ζητήματα που είχαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στις δηλώσεις του.

Ο προπονητής των Φαιάκων, σε ερώτηση σχετικά με τα στενά περιθώρια που υπάρχουν πλέον για μεταγραφικές κινήσεις κι ενώ έχουν μείνει ελάχιστοι ποδοσφαιριστές στην Κέρκυρα, υπογράμμισε πως “εμείς περιμένουμε και έχουμε τις διαβεβαιώσεις ότι από την Τρίτη η ομάδα θα εκδώσει δελτία. Ήδη έχουν έρθει τέσσερα παιδιά και συνολικά πάμε για 7-8 ποδοσφαιριστές με παραστάσεις απ’ την Super League 2 και τη Football League. Τους περιμένουμε, ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο. Δεν αρμόζει σε αυτή την ομάδα να κατεβαίνει με 12 ποδοσφαιριστές”.

Ενώ, σε νέο ερώτημα, για το αν υπάρξει τελικά κώλυμα και δεν γίνουν μεταγραφές, τι μέλλει γενέσθαι, ο κ. Θεοδοσιάδης ήταν ξεκάθαρος. “Σε περίπτωση που δεν λυθεί το πρόβλημα, τότε δεν υπάρχει μέλλον. Είμαστε μόνο 12. Δεν γίνεται να ολοκληρώσει τη σεζόν η ομάδα κι ενώ απομένουν 15-16 αγωνιστικές. Ούτε προπόνηση δεν μπορείς να κάνεις με 12 παίκτες. Πιστεύω πάντως πως οι μεταγραφές θα γίνουν κανονικά”.

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για το αν έχει γνωρίσει τη (άγνωστη) νέα διοίκηση και τι έχει αποκομίσει, είπε πως “ναι, έχω μιλήσει, και οι ίδιοι με έχουν διαβεβαιώσει ότι από Τρίτη θα εκδοθούν δελτία, ώστε, στο ματς με τον Εργοτέλη να είμαστε ομάδα. Είναι 3-4 άτομα που έχουν αναλάβει τα ηνία της ομάδας ώστε να τελειώσει ομαλά η χρονιά, μέχρι το καλοκαίρι. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έρθουν παιδιά, να γίνουμε ομάδα, ώστε να δουλέψουμε και να παρουσιάσουμε κάτι, γιατί αυτή η ομάδα το αξίζει. Για να είναι έτοιμη για την επόμενη σεζόν”.
Πηγή: Corfupress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου