Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Αιφνίδια παραίτηση Αντώνη Βλάγκα απο τον Ορφέα Φωτεινών


Μεγάλη νίκη τριάδας του Ορφέα Φωτεινών εναντίον του Απόλλωνα Λιτοχώρου με   3-1 αλλά και αιφνίδια  παραίτηση του  προπονητή του Ορφέα Φωτεινών κ.  Αντώνη Βλάγκα.

Η δήλωση παραίτησης

Ανέλαβα  αναμφίβολα εξ αρχής  ένα πολύ δύσκολο έργο να βοηθήσω στην ανασυγκρότηση και επανεκκίνηση του Ορφέα Φωτεινών  που μετά από τρία χρόνια αδράνειας έκανε εφέτος ένα φιλόδοξο restart .
Εκτιμώ με βάση και τη βαθμολογική θέση στην οποία αφήνω την ομάδα (στις τρείς πρώτες θέσεις )    αλλά και τη γενικότερη οργάνωση και αγωνιστική της παρουσία , ότι έβαλα και εγώ με συνέπεια , αυταπάρνηση και προσήλωση στην συνολική προσπάθεια , ένα λιθαράκι   από το πόστο μου προς την κατεύθυνση της σωστής εικόνας και της σωστής λειτουργίας  της . Προσωπικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω .

Ευχαριστώ το ΔΣ και τα παιδιά για τη συνεργασία που είχαμε και  εύχομαι στο σύλλογο να πετύχει όποιους στόχους έχει θέσει .  Η πληθώρα των νέων παιδιών που υπάρχουν στην ομάδα αποτελεί αναμφίβολα  για το άμεσο μέλλον εχέγγυο εκπλήρωσης των στόχων της .  Καλή δύναμη και καλή συνέχεια

                                                                                     Βλάγκας Αντώνης
                                                                    Γυμναστής -Προπονητής UEFA B΄
Ειδικευθείς στις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας στο ΕΚΠΑ
Ειδικευθείς στο personal coaching(fitness and personal coachee)  στο ΕΚΠΑ
Κάτοχος Msc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου