Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020

Πέντε νέες μεταγραφές για τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας


Πέντε νέα αποκτήματα προστέθηκαν στο ρόστερ της ομάδας της Νεοκαισάρειας. Ο Αχιλλέας δε θα σταματήσει εδώ την ενίσχυση του αλλά θα ενισχυθεί κι άλλο, ώστε να καταφέρει να κερδίσει το χαμένο έδαφος και να μην μπεί σε περιπέτειες στο υπόλοιπο του φετινού πρωταθλήματος.

Έτσι, με την απόκτηση των πρώτων 5 ποδοσφαιριστών η ομάδα ισχυροποιείται με τους Θανάση Τσέτσιλα απο τον Άρη Κοκκινοπλιτών, Γιώργο Ατανάσοφ απο Άρη Κοκκινoπλιτών, Χρήστο Χαραλαμπίδη απο την Ελπίς Ανδρομάχης, Γιώργο Μπέη απο ΠΑΕ Ποντίων και  Κωνσταντίνο Γουλιόπουλο απο ΓΑΣ Σβορώνου, να αποτελούν πλέον μέλη του ρόστερ της ομάδας του Ρούλη Παπαδόπουλου.

Ο έμπειρος τεχνικός σε συνέντευξη του στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης και την εκπομπή του Μπάμπη Πεΐδη, είπε μεταξύ άλλων πως δεν αιφνιδιάστηκε κανείς στον Αχιλλέα με την φετινή πορεία της ομάδας γιατί το βάρος απο την αρχή της χρονιάς έπεσε στον επιχειρηματικό τομέα τόσο απο τον ίδιο, όσο και απο τον χρηματοδότη της ομάδας Γιώργο Γαβρίδη.
"Την ομάδα θα την φτιάξουμε, δε θα την αφήσουμε έτσι" είπε και συνέχισε: "Θα κάνουμε τις απαραίτητες κινήσεις ώστε ο Αχιλλέας να μπεί σε περιπέτειες. 
Μπορούσαμε να έχουμε κι άλλους βαθμούς σύμφωνα με την εικόνα μας σε κάποια παιχνίδια αλλά αυτό πλέον δεν έχει σημασία. Σημασία έχει αυτό που θα κάνουμε απο εδώ και πέρα και σίγουρα οι μεταγραφικές μας κινήσεις θα συνεχιστούν"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου