Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο οι βετεράνοι του Πιερικού


Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πιερικού, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο, με τον οποίο συζήτησε σημαντικά και επίκαιρα θέματα του συλλόγου.

Πάρθηκαν απο κοινού κάποιες σημαντικές αποφάσεις, με την σημαντικότερη να είναι η δημιουργία του λευκώματος του Πιερικού για τα 60 χρόνια ζωής του το οποίο θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος 2021 (1961-2021).
Μια προσπάθεια την οποία θα στηρίξει με προσωπική δουλειά όλη η οικογένεια του Πιερικού.

Δρομολογήθηκαν και άλλες εκδηλώσεις,, όπως μια βραδιά σε ταβέρνα της πόλης στην οποία θα τιμηθούν όλοι οι εν ζωή ποδοσφαιριστές που αγωνίσθηκαν τις δεκαετίες του 60΄και του 70΄. Αυτοί έβαλαν άλλωστε και τις βάσεις για να υπάρχει σήμερα ιστορικά στο πανελλήνιο, αυτό το λαμπρό οικοδόμημα.

Σαν Δ.Σ. των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Πιερικού, θα συνεχίσει το πλούσιο σε αγωνιστικές εκδηλώσεις έργο του, παράγοντας συγχρόνως και κοινωνικό έργο προς όφελος των συνανθρώπων και της κοινωνίας μας!

Το Δ.Σ. του συλλόγου των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Πιερικού στην επίσκεψη στο δημαρχείο, εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Καλαμπάκας, ο αντιπρόεδρος Στάθης Παρουσιάδης, ο υπεύθυνος τύπου και δημοσίων σχέσεων Μπάμπης Πεΐδης και το μέλος Ανέστης Παπαδόπουλος.
Οι επαφές του νέου Δ.Σ. με φορείς και συλλόγους της περιοχής θα συνεχιστούν.

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πιερικού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου