Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

Επίσκεψη ΠΙΕΡΙΚΟΥ στον Δήμαρχο Κατερίνης κ.Κων/νο Κουκοδήμο


Ο δήμαρχος Κατερίνης κ. Κωνσταντίνος Κουκοδήμος δέχθηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο αντιπροσωπεία της διοίκησης του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ενόψει της νέας χρονιάς.
Στη συνάντηση η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό, γόνιμο, άριστο και εορταστικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον σύλλογο, τον αθλητισμό και τις δραστηριότητες και λειτουργίες του συλλόγου καθώς και βελτιώσεις στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης.

Οι δυο πλευρές βρήκαν την ευκαιρία να συζητήσουν αρκετά επίκαιρα θέματα που αφορούν τρόποι λειτουργίας του συλλόγου αλλά και ευρύτερα θέματα που απασχολούν τον αθλητισμό και χώρους άθλησης.

Ο δήμαρχος τόνισε πως πάντα είναι κοντά στην ομάδα και στους ανθρώπους που στηρίζουν αυτή την υγιή προσπάθεια. Από την πλευρά της διοίκησης ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ παρέδωσε ένα ημερολόγιο της ομάδας για το 2020 καθώς κι ένα κρασί αυθεντικό του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
Κλείνοντας ο δήμαρχος μας διαβεβαίωσε ότι θα είναι δίπλα στον σύλλογο ευχόμενος υγεία, ευημερία και κάθε επιτυχία συλλογική για την επίτευξη του πολυπόθητου στόχου της ανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ενώ η διοίκηση ευχήθηκε στον δήμαρχο Κατερίνης μια καλή και παραγωγική θητεία.
 Διάπυρες ήταν οι ευχές όλων. 

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου