Τετάρτη, 1 Ιανουαρίου 2020

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Βασιλόπιτες, κρασιά, ημερολόγια και επιβράβευση σε παίκτες, τεχνικό τιμ και προσωπικό! (βίντεο)


Η επέλαση του Πιερικού στον 3ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας συνεχίζεται. Η ιστορική ομάδα της Πιερίας με σοβαρότητα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, οδεύει προς τις επαγγελματικές κατηγορίες, έχοντας πρώτο της μέλημα την αποκατάσταση του ονόματος του συλλόγου στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και την δημιουργία των προϋποθέσεων να μπούν οι βάσεις, ώστε ποτέ ξανά η ομάδα να μην κυλήσει στην λήθη και την ανυποληψία των τελευταίων ετών.
Ένας Πιερικός που χρειάστηκε πολλά χρόνια ώστε το 80% του έμψυχου υλικού του να αποτελείται απο ποδοσφαιριστές της Πιερίας και να πρωταγωνιστεί σε μια κατηγορία, ακόμη κι άν αυτή είναι η "πολύ μικρή" για το όνομα, την ιστορία και τη δυναμική αυτού του συλλόγου, Γ΄Εθνική.

Ο Πιερικός επιστρέφει...

Μόνο ο χρόνος χωρίζει την ομάδα απο την προκαθορισμένη μοίρα της.
Χρόνος ο οποίος κυλάει με σοβαρή δουλειά απο διοίκηση και τεχνικό τιμ, απο διάθεση για διάκριση και καθημερινή εγρήγορση παικτών και προσωπικού και απο το όνειρο των φιλάθλων να ξαναδούν την ομάδα εκεί που δικαιωματικά ανήκει.

Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω...

Και η επιβράβευση προπονητών, παικτών και προσωπικού είναι υποχρέωση της διοίκησης, που βλέπει, κατανοεί και επιβραβεύει την κατάκτηση των 21 βαθμών στα 7 τελευταία παιχνίδια, με τον Πιερικό να παίρνει 7 νίκες σε 7 αγώνες και να ξεφεύγει 9 βαθμούς απο τον δεύτερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Σε αυτό τον ορίζοντα λοιπόν και μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα, ο Πιερικός μοίρασε βασιλόπιτες, κρασί και ημερολόγια στους ποδοσφαιριστές του, πρίν τους αφήσει να φύγουν στα σπίτια τους γιορτάζοντας την Πρωτοχρονιά. Η μικρή, όμορφη όμως και θερμή εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31/12, στον χώρο του κυλικείου του γηπέδου του Α΄ΔΑΚ, την φυσική έδρα του ιστορικού και ισχυρού πλέον, Πιερικού.

Το Pieriasport ήταν εκεί και σας δίνει εικόνα της εκδήλωσης, με τον Γιάννη Λαζαρίδη να εύχεται στους παίκτες "καλή χρονιά" εκ μέρους του Δ.Σ., τον Άγιο ...Βασίλη να μοιράζει δώρα και ευχές και τους ποδοσφαιριστές του Πιερικού (κατά σειρά) Δημήτρη Παπατολίκα, Τζέκινς Κριεμάντι και Βασίλη Τουλίκα, να στέλνουν τις ευχές τους στον κόσμο!

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου