Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Πιερικός - Θησέας Αγριάς 3-0 Ασταμάτητο το ...τρένο της Πιερίας! Φοβερό γκολ του Σαχινίδη! (φωτο)

Ούτε ο Θησέας Αγριάς, ο δεύτερος του βαθμολογικού πίνακα μέχρι σήμερα, δεν κατάφερε να φρενάρει την ξέφρενη πορεία της ομάδας του Σάκη Παπαβασιλείου, που συνεχίζει να προελαύνει στον τρίτο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.
Οι Κατερινιώτες μεγαλώνουν συνεχώς την διαφορά τους απο τις άλλες ομάδες και με τη σημερινή τους νίκη, έφτασαν τις 8 συνεχόμενες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια τους.

Ο Στέφανος Γουναρίδης δε δέχτηκε ούτε και σήμερα γκολ, με την άμυνα του Πιερικού να συνεχίζει να αποτελεί την καλύτερη της Γ΄Εθνικής και την επίθεση του, μια απο τις παραγωγικότερες της κατηγορίες.
Τόσο ο Βασίλης Σαχινίδης (πέτυχε γκολ-ποίημα) όσο και ο Μίμης Μπενίσκος σκόραραν και σήμερα δείχνοντας πως η πείρα τους και η ποιότητα τους συνεχίζει να αποτελεί βαρόμετρο στην επιθετική γραμμή της ομάδας της Πιερίας, ενώ ο Μηλιώτης μπήκε σαν αλλαγή μαζί με τον Παπαδόπουλο και κυριολεκτικά έβαλαν φωτιά στο παιχνίδι του Α΄ΔΑΚ, αφού η συμμετοχή τους έδωσε άλλη πνοή στον επιθετικό τομέα της ομάδας τους. Ο πρώτος μάλιστα "έφτιαξε" το γκολ του Μπενίσκου στο 2-0 και έβαλε το ...κερασάκι στην τούρτα, πετυχαίνοντας με εξαιρετικό τρόπο το 3ο γκολ της ομάδας του.

Στο 22΄ο Ιβανίδης με πλάγιο απο δεξιά και στο ύψος της μεγάλης περιοχής του Ντάριο, θα φέρει την μπάλα στον Σαχινίδη που με γυρισμένη την πλάτη στην εστία και με αντίπαλο κολλημένο στην πλάτη του, θα επιχειρήσει το ανάποδο ψαλίδι, στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του τερματοφύλακα του Θησέα. Ένα φανταστικό γκολ το οποίο πανηγυρίστηκε θερμά απο όλους εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στο 28΄πολύ έξυπνα χτυπημένο φάουλ του Κοτζαθανάση θα εφνιδιάσει τους Κατερινιώτες αλλά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ απο την εστία του Γουναρίδη.
Στο 30΄ο Πέτσης θα δεχθεί την 2η κίτρινη του διαιτητή της αναμέτρησης Μπουρλούτσι για σκληρό παιχνίδι, θα δεί την κόκκινη και θα αποβληθεί αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Στο 42΄ο Σαχινίδης με νέα εξαιρετική προσπάθεια θα προσπαθήσει να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα και της ομάδας του αλλά το πλασέ που θα επιχειρήσει με γυρισμένη την πλάτη στην εστία απο πλάγια, θα περάσει ελάχιστα άουτ.


Στο δεύτερο μέρος η κεφαλιά του Σαχινίδη στο 47΄θα φτάσει εύκολα στα χέρια του Ντάριο που θα μπλοκάρει, με τον επιθετικό του Πιερικού να σουτάρει δυνατά στο 63΄, η μπάλα να κοντράρει στα σώματα των αμυντικών και να καταλήγει σε κόρνερ.

Στο 70΄ο Δεμηρτζόγλου θα πασάρει στον Κριεμάντι και αυτός με μια απο το ύψος της μεγάλης περιοχής θα εξαπολύσει κεραυνό που θα καταλήξει στο οριζόντιο δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει Ντάριο, με την μπάλα τελικά να φεύγει στη συνέχεια άουτ.

Στο 71΄ο Παπαδόπουλος θα αλλάξει παιχνίδι στον Μηλιώτη, αυτός με υπερένταση θα κατεβάσει δύσκολα την μπάλα και θα δώσει έτοιμο γκολ στον Μπενίσκο που δε θα αστοχήσει, πετυχαίνοντας το 2-0 για τον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας.

Ο Μηλιώτης θα πετύχει στο 77΄ένα πολύ δύσκολο και εξαιρετικό γκολ, αξιοποιώντας την πολύ καλή κάθετη πάσα του Μακρή απο το κέντρο του γηπέδου.

Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη θα έχει δοκάρι στο 80΄, όταν ο Ιωαννίδης με όμορφη ατομική προσπάθεια θα κερδίσει φάουλ απο δεξιά και θα το εκτελέσει ο ίδιο, φέρνοντας την μπάλα στην μικρή περιοχή του Γουναρίδη. Εκεί η μπάλα θα βρεί στα πόδια του Σαχινίδη και θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Γουναρίδη που θα την πιάσει και θα δώσει συνέχεια στο παιχνίδι.

Διαιτητής ήταν ο Μπουρλούτσι με βοηθούς τους Κεσισόγλου και Σηπάκη.

Οι συνθέσεις:

Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου): Γουναρίδης, Ιβανίδης, Χαρτσιάς (85΄Τουλίκας), Γιαλαμίδης, Τακίδης, Μακρής, Μπενίσκος (80΄Ίτσιος), Δεμηρτζόγλου (70΄Μηλιώτης), Σαχινίδης, Κριεμάντι, Κυπαρίσσης (60΄Παπαδόπουλος).

Θησέας Αγριάς (Λάκης Μπακάλης): Ντάριο, Ιωαννίδης (80΄Λίτσος), Διαμαντόπουλος (63΄Οικονόμου), Νιαώτης, Έρρι, Μπόρας, Πέτσης, Γαλανόπουλος, Σιώμος (63΄Βλάχος), Κοτζαθανάσης, Κυρίτσης (80΄Ζαχαράκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου