Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Βατανιακός - Ακαδημία ΠΠΠ 3-0 Δίκαια το τρίποντο οι γηπεδούχοι (φωτο)


Πιο ουσιαστικός ο Βατανιακός πήρε δίκαια το ντέρμπι, κερδίζοντας την Ακαδημία ΠΠΠ με σκορ 3-0. Η ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης απέναντι σε αυτήν του Δημήτρη Μιχωλού, που φάνηκε επηρεασμένη απο τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Το έντονο κρύο και ο παγωμένος αέρας δεν ευνόησε τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων που προσπάθησαν φιλότιμα να προσφέρουν καλό θέαμα και να κατακτήσουν εκατέρωθεν το τρίποντο.

Η  πρώτη καλή φάση στο 12΄και είναι για τον Βατανιακό, με τον Μυρτολάρι να πέφτει με υπερένταση τάκλιν στο 2ο δοκάρι για να προλάβει την μπάλα σε σέντρα-σουτ του Καμπερίδη αλλά η μπάλα να καταλήγει άουτ.
Στο 15΄ο Καμπερίδης θα μπεί από αριστερά μέσα στην περιοχή του Ευθυμιάδη αλλά το υπο πίεση σουτ που θα επιχειρήσει θα εύκολο για τον τερματοφύλακα της Ακαδημίας.

Στο 22΄το σουτ του Ποτουρίδη μέσα από την περιοχή και πλάγια, θα καταλήξει λίγο άουτ όπως και το σουτ του Τσικαδέρη που θα φύγει λίγο ψηλά από την εστία των φιλοξενουμένων στο 25΄.
Στο 33΄ο Ταντής θα βγάλει ωραία συρτή σέντρα από δεξιά αλλά ο επερχόμενος Παυλίδης δε θα μπορέσει να βρεί την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και λίγο πλάγια.


Στο 35΄θα αντικατασταθεί ο Σταϊκούρας λόγω τραυματισμού, με το νεαρό ποδοσφαιριστή της Ακαδημίας να βγαίνει από το γήπεδο και τη θέση του να παίρνει ο Αλέξανδρος Παυλίδης.

Στο 45΄ο Καμπρίδης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο Τσαγκαράκης άνοιξε το σκορ με δεύτερη προσπάθεια παίρνοντας ουσιαστικά το …ριμπάουντ, αφού στην πρώτη ο Ευθυμιάδης κατάφερε να αποκρούσει.

Στο 58΄ο Στούμπος θα αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα που θα δεχθεί από τον Παπαργυρίου σε φάουλ-κράτημα στον Μυρτολάρι.
Στο 64΄ ο  Καταχιώτης θα δεχθεί την απευθείας κόκκινη κάρτα του Παπαργυρίου σε μαρκάρισμα επάνω στον Παυλίδη Αλ.

Στο 68΄ο Βατανιακός θα κάνει το 2-0 μετά από εκτέλεση κόρνερ, πρώτη κεφαλιά του Κολαξίδη και τελείωμα πάνω στη γραμμή από τον Ραπτόπουλο.
Στο 80΄ο Μότσιας θα πάρει την μπάλα από τον Ποτουρίδη που είχε πλαγιάσει δεξιά και με δυνατό σουτ θα κάνει το 3-0.

Στο 85΄ ο Παυλίδης Γ. θα βγεί από πλάγια δεξιά απέναντι στον Βασιλειάδη, θα σουτάρει δυνατά αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας του Βατανιακού θα αποκρούσει απομακρύνοντας την μπάλα.
Στο 89΄και το 90΄ο Ευθυμιάδης θα πραγματοποιήσει δύσκολες αποκρούσεις, εξουδετερώνοντας διαδοχικά σουτ των Κίλ και Καμπερίδη.


Διαιτητής ήταν ο Παπαργυρίου με βοηθούς τους Μηνούδη και κα.Φωτιάδου

Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Βασιλειάδης, Καταχιώτης, Τσιάμης, Κολαξίδης, Γιαπιτζής, Τσαγκαράκης, Μυρτολάρι (82΄Κιλ), Ποτουρίδης, Τσιώμης 78΄ Μότσιας), Καμπερίδης, Τσικαδέρης (60΄Ραπτόπουλος-82΄Κατσάρας)

Ακαδημία Π.Π.Π. (Δημήτρης Μιχωλός): Ευθυμιάδης, Σταϊκούρας (35΄Παυλίδης Αλεξ.), Μιχωλός, Στούμπος, Αρζάνας, Παυλίδης Γιώρ., Κατέλας Δ., Κατέλας Ν., Φαρμάκας (74΄Παγωνίδης), Ταντής, Διτόπουλος (88΄Κουρτσελίδης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου