Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Το πιο δύσκολο τέστ για τον Δία Δίου


ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Ο ΔΙΑΣ

Το δυσκολότερο τεστ του μέσα στη χρόνια καλείται να δώσει ο Δίας Δίου το μεσημέρι της Κυριακής στην Κατερίνη (26/1 – 15:00) καθώς τίθεται αντιμέτωπος με τον πρωτοπόρο Πιερικό στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης στην αναμέτρηση που διεξάγεται στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα μας έπειτα από τη νίκη της περασμένης στροφής απέναντι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης πήρε μεγάλη ψυχολογική ώθηση και πλέον απαιτείται να δώσει μια πολύ σκληρή μάχη αν θέλει να αποκομίσει βαθμό ή βαθμούς απέναντι στην κορυφαία ομάδα του ομίλου.
Ο Παναγιώτης Παρασίδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους βασικούς ποδοσφαιριστές του για αυτό το παιχνίδι. Οι μόνοι αμφίβολοι παίκτες είναι οι Γιώργος Παναγιωτίδης και Δημήτρης Καλαμπάκας και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή.
Υπενθυμίζεται πως ο Πιερικός βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης με απολογισμό 39 βαθμούς, ενώ η ομάδα μας ακριβώς πάνω στην επικίνδυνη γραμμή έχοντας 19 και ισοβαθμώντας με τον Αλμυρό.

Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο κ.Μπουρουζίκας με α’ βοηθό τον κ.Καραγιάννη και β’ βοηθό τον κ.Μίχο (ΕΠΣ Λάρισας).

Με εκτίμηση 
Γραφείο Τύπου Δία Δίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου