Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

25η ΜΑΡΤΙΟΥ - Ανακοίνωσε τα δυο της πρώτα αποκτήματα!


Τη μεταγραφική περίοδος του χειμώνα  εκμεταλλεύτηκε η 25η Μαρτίου, η οποία θέλοντας να ενισχύσει το ρόστερ της φετινής περιόδου, προχώρησε στην απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα βοηθήσουν την προσπάθεια να πετύχει ο σύλλογος τους φετινούς του στόχους.
Έτσι οι άνθρωποι του Δ.Σ. ήρθαν σε συμφωνία με δυο ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, όπως ο Βασίλης Σκαμπαρδώνης και ο Κώστας Τσιαμπέρας που πλέον θα φοράνε τη φανέλα της νέας τους ομάδας.


Ο πρώτος αγωνίζεται ώς κεντρικός αμυντικός και τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος αγωνίσθηκε στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας με τη φανέλα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Ο δεύτερος αμυντικός χαφ με δημιουργικό ρόλο στο παιχνίδι του και πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη Κοκκινοπλιτών. Δυο μεταγραφές απο μεγαλύτερη κατηγορία, με πολλές παραστάσεις και έτοιμοι να προσφέρουν άμεσα τις υπηρεσίες τους στη νέα τους ομάδα.

Η ανακοίνωση:

"Καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια της 25ης Μαρτίου, τους ποδοσφαιριστές Βασίλη Σκαμπαρδώνη και Κωνσταντίνο Τσιαμπέρα.  Τόσο η ποιότητες και η ποδοσφαιρική τους αξία όσο και ο καλός τους χαρακτήρας, ταιριάζει σε αυτό που χτίζουμε. Τους ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!"
Το Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου