Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

25η Μαρτίου - Καλλιθεακός 2-1 Με γκολ του Μαλιώρα στο 90΄το τρίποντο στους γηπεδούχους


Το δεύτερο ημίχρονο ήταν όπως αποδείχθηκε "όλα τα λεφτά" στο γήπεδο της 25ης Μαρτίου, με τις δυο ομάδες να παίζουν καλύτερο ποδόσφαιρο απο το πρώτο, να χάνουν ευκαιρίες, να πετυχαίνουν απο ένα γκολ και να παίρνουν τελικά στο 90΄τη νίκη οι γηπεδούχοι.
Το πρώτο μέρος με ελάχιστες φάσεις απο τις δυο ομάδες θα ξεχαστεί γρήγορα απο τους φίλους των δυο ομάδων που παρακολούθησαν το παιχνίδι. Το όμορφο γκολ του Παπαδόπουλου που κέρδισε όλες τις κόντρες στην επέλαση του απο δεξιά στο 43΄, ήταν αυτό που θα έβαζε με σκορ 1-0 την 25η Μαρτίου στα αποδυτήρια.

Ο Καλλιθεακός μπήκε με καλύτερη διάθεση στο δεύτερο 45λεπτο και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 65΄με καρφωτή κεφαλιά του Λαζαρίδη μετά απο ωραία σέντρα που βγήκε απο αριστερά στο 2ο δοκάρι των γηπεδούχων.


Μάλιστα ο ίδιος παίκτης είχε την ευκαιρία με τον ίδιο τρόπο να διπλασιάσει τα τέρματα του στο 76΄αλλά η μπάλα μετά την κεφαλιά του έσκασε στο έδαφος και πέρασε πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του Γκεβρέκη άουτ.

Στο 89΄ο Καρασκόρδας θα κρατήσει το 1-1 σε σούτ του Μαλιώρα απο πλάγια δεξιά αλλά ο επιθετικός της Μαρτίου θα πετύχει ένα έξυπνο γκολ, όταν στο 90΄ο Κατσίμπουρας θα φέρει με βολέ την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Μαλιώρας θα μπεί "σφήνα" ανάμεσα στον τερματοφύλακα της ομάδας της Καλλιθέας και τον Λαζαρίδη και με προβολή θα πετύχει το 2-1, δίνοντας τρείς σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα του.

 Σε αυτή τη φάση διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Μαλιώρα οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας, κάτι όμως που δεν ισχύει μιας και όπως θα δείτε κι εσείς στο βίντεο του αγώνα, (εμείς είδαμε με προσοχή την φάση πριν σας  γνωστοποιήσουμε ότι) δεν υπάρχει καμία επαφή της μπάλας με χέρι του σκόρερ της Κατερινιώτικης ομάδας. (Θα ανεβάσει όλες τις φάσεις το Pieriasport).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου