Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Πυδναϊκός 2017-Αετός Καταλωνίων 1-1 40άρι με "σπασμένα φτερά"! VIRAL Β' Πιερίας HD 18-1-2020


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!
Toυ δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση (Μetrosport.gr)

40άρι (βαθμών) κορυφής έπιασε ο Πυδναϊκός 2017, μετά την viral ισοπαλία με τον Αετό Καταλωνίων (1-1), σε μια ακόμη αποκλειστική «αναμέτρηση-ποδοσφαιρική ελεγεία», από τη «Γη... του Πυρός» της ΕΠΣ Πιερίας και τα καλύτερα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών της Βόρειας Ελλάδας -γεγονός που αποδεικνύεται άλλωστε και από τις χιλιάδες θεάσεις που συνιστούν αναμφισβήτητα πανελλαδικό ρεκόρ για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο-.

Οι γηπεδούχοι, παρά τον αέρα της βαθμολογικής διαφοράς, δεν κατάφεραν να επιβάλλουν το παιχνίδι τους και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαμπατζιάννη, σε χέρι του Μπάμπου, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χρυσόπουλου.
Οι φιλοξενούμενοι, του Χρήστου Παπαγιάννη, με σημαντικές απουσίες, δεν αρκέστηκαν στην ισοπαλία, επέδειξαν αγωνιστικό σθένος και επιθετικό θράσος, καταδεικνύοντας ότι, παιχνίδι με παιχνίδι, γίνονται καλύτεροι και εκτός έδρας, γεγονός που θα τους επιτρέψει να μείνουν στο κυνήγι της ανόδου μέχρι το τέλος.
Στην επανάληψη πάντως, οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση στην περιοχή των αντιπάλων τους, σκόραραν με τον Δασκαλόπουλο, μετά από εκτέλεση κόρνερ κι έχασαν μοναδικές ευκαιρίες (είχαν και δοκάρι, με υπέροχο φάουλ του Μιχαηλίδη) για να γυρίσουν το ματς, την ίδια στιγμή που ο Αετός διεκδίκησε το παιχνίδι, με φαρμακερές αντεπιθέσεις και θα μπορούσε να ολοκληρώσει το break στην έδρα του πρωτοπόρου του πρωταθλήματος, με πιο ορθολογική τελική προσπάθεια.
Η ομάδα του Κίτρους, από την άλλη πλευρά, έδειξε, σε κάθε περίπτωση, ότι, με όπλο και τη φυσική κατάσταση και τον επιθετικογενή χαρακτήρα της, είναι δυσκολοκατάβλητη, ακόμη κι όταν δεν είναι στην καλύτερή της μέρα, διαθέτοντας ένα κράμα έμπειρων και νέων παικτών με προοπτική.
Highlights:
οι φίλαθλοι των δύο ομάδων στην κερκίδα του γηπέδου, με τους φιλοξενούμενους να υπερτερούν αριθμητικά στα σημεία και να καταγράφουν άλλη μία εκτός έδρα «ασπρόμαυρη εκστρατεία», που αξίζει επιπρόσθετης, κάθε φορά, αναφοράς, με το δεδομένο πάντα της γεωγραφικής προέλευσης και της πληθυσμιακής καταγραφής του... Γαλατικού Χωριού,
οι... μυθικές και καθοριστικές αποκρούσεις του τερματοφύλακα του Αετού Καταλωνίων, Τάσου Πατρή, «μπράβο, ρε Τάσο...», φορτισμένου με την ενέργεια του... Γαλατικού Χωριού, στα ορεινά της Πιερίας και κόντρα στο αδιαφιλονίκητο φαβορί της κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος, Πυδναϊκό, στην έδρα του τελευταίου, που κυριολεκτικά και μεταφορικά, θύμισαν... Σαργκάνη και Νικοπολίδη,
τα επιφωνήματα έκπληξης και θαυμασμού στην κερκίδα για τον έμπειρο τερματοφύλακα και τις επεμβάσεις του -υψηλού βαθμού δυσκολίας και σε τετ α τετ παρακαλώ, στα τελευταία λεπτά μιας box to box αναμέτρησης, επιδεικνύοντας, εκτός των άλλων ψυχικών και σωματικών προσόντων και αντανακλαστικών και ικανότητα πρόβλεψης, γεγονός που μας... υποχρεώνει να κάνουμε, λίγο πριν την... «απαγωγή» του με ελικόπτερο για την Ισπανία, ξεχωριστό viral θέμα,
οι επίμαχες φάσεις, που καταγράφονται, όπως πάντα, χωρίς φόβο και πάθος, στην κάμερα και ρίχνουν «φως» στις διαιτητικές αποφάσεις, προς όλες τις κατευθύνσεις (δύο περιπτώσεις πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, ενώ οι φιλοξενούμενοι, εκτός των άλλων, υποστηρίζουν ότι το κόρνερ από το οποίο προήλθε το γκολ της ισοφάρισης του Κίτρους, ήταν μία λανθασμένη υπόδειξη)
η ομάδα του Κίτρους, που «χτίζει», παιχνίδι με παιχνίδι, μέταλλο νικητή, με προσωπικότητα και χαρακτήρα, που τείνει να μοιάσει της ομάδας-προκατόχου της, που αγωνίστηκε στις μεγαλύτερες κατηγορίες και δείχνει ότι έχει τα φόντα να τη φτάσει, προϊόντος του χρόνου και γιατί όχι να την ξεπεράσει (προσωπική πάντα εκτίμηση και τοποθέτηση)
οι μοναδικές ευκαιρίες των δύο ομάδων,
οι πανηγυρισμοί του σκόρερ των φιλοξενούμενων, Μπαμπατζιάννη, εν είδει... τοξοβολίας,
ο σωτήριος... Σκου, στη φάση του πρώτου ημιχρόνου,
η καταπληκτική ασίστ του ιδίου (Σκούφα) και η απίστευτη κίνηση του Χρυσόπουλου (Lemo) στην περιοχή -αλήθεια, ξέρετε πολλούς επιθετικούς της Superleague, που να έχουν άνετα αντίστοιχη κίνηση;-
οι διαμαρτυρίες των φιλάθλων για τις υποδείξεις και τις αποφάσεις του διαιτητή και των βοηθών του («έχεις ξεφύγει, βλ@@@»,  «άντε, με το ζόρι να τους βγάλεις, είναι στο μείον έξι και δεν έχουν περάσει το κέντρο, όλα τα έδωσες...»
οι ατάκες των παικτών, των προπονητών και των φιλάθλων («κοίτα ο Βig Taf τι κάνει σήμερα...»), το θέατρο, ο Tέο..., το μπάσκετ, το άδειασμα, το σκυλάκι-οπαδός του Κίτρους, ο Παπαγιάννης... Αλέφαντος, «και το δοκάρι, Τάσο το λένε;»,
Man of the match: ο τερματοφύλακας Τάσος Πατρής, να περάσει από την... Επιτροπή Ερασιτεχνικού Αθλητισμού, παρακαλώ, για doping control…
Υellow card: Όποιος δε δει αυτό το βίντεο, με την ένταση της φωνής στο full, τουλάχιστον μία φορά και δε μετανιώσει που δεν παρακολουθεί ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο φανατικά κάθε Σάββατο και Κυριακή, οφείλει... βάσει νόμου, να παρουσιάζεται μία φορά την εβδομάδα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του... (σ.σ. μέχρι ν' αλλάξει γνώμη...)

Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.
Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου