Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Θερμαϊκός Κορινού-Ατρόμητος Κατερίνης 2-0 "Γυαλό γυαλό"... για τελικό! Kύπελλο Πιερίας HD 22-1-2020


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!
Toυ δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση (Μetrosport.gr)

«Γυαλό γυαλό» για... τελικό πηγαίνει η ομάδα του Θερμαϊκού Κορινού, που «έπνιξε» στη θάλασσα της έδρας της, την ομάδα του Μυλαύλακου (2-0), στη νέα αποκλειστικότητα από τον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας και την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι, του Γιάννη Βαρβούτη, με τον αέρα και της διαφοράς μιας κατηγορίας από την ομάδα του Ατρομήτου, εμφανώς ανώτεροι σε όλες τις γραμμές, παρουσίασαν, για ένα ακόμη παιχνίδι, ελκυστικό και ποιοτικό ποδόσφαιρο, ανοίγοντας το σκορ, λίγο πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου, με κεφαλιά του Νταντίνη, μετά από εκτέλεση φάουλ του Αποστολίδη και ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα Ίτσιου. Το φάουλ κέρδισε ο Κ. Καραμανώλας, μετά από υπέροχη ατομική προσπάθεια.
Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης, οι Κορινιώτες διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Πιατίδη, ενώ μέχρι το τέλος, είχαν κι άλλες ευκαιρίες να διευρύνουν τον δείκτη του σκορ, την ίδια στιγμή που οι φιλοξενούμενοι, του Διονύση Τοκατλίδη, προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και να μειώσουν το σκορ, ευελπιστώντας στη ρεβάνς ν’ ανατρέψουν το σε βάρος τους αποτέλεσμα.

Highlights:
η νυχτερινή ποδοσφαιρική συνάντηση υπό το φως των προβολέων, με μοναδικό φωτογραφικό background, στο γήπεδο του Κορινού, που ενδείκνυται, είναι η αλήθεια, για αντίστοιχα βραδινά παιχνίδια,
οι λιγοστοί φίλαθλοι των δύο ομάδων, που αψήφησαν το δριμύ ψύχος και παρακολούθησαν μέχρι το τέλος την αναμέτρηση,
οι επίμαχες φάσεις, με αποκορύφωμα την viral περίπτωση πέναλτι, που ζητά η ομάδα του Κορινού σε εκτέλεση φάουλ του Μυστρίδη στο τείχος δύο παικτών του Ατρομήτου, με τον διαιτητή και τον βοηθό να μην υποδεικνύουν την παράβαση, σύμφωνα και με τους νέους κανονισμούς, γεγονός που προκάλεσε τις αντιδράσεις των γηπεδούχων, («ρε λάιτσμαν, γκαβ@@@ είσαι, γ@@@ τον μπελά σου; είναι δυνατόν;», «δύο άτομα μαζί τη βρίσκουν» (την μπάλα), «ρε, κοιμάται όρθιο αυτό...», «άμα κρυώνεις να σου δώσουμε μια κάπα...», «ο ένας λέει πόδι (σ.σ. ο διαιτητής), ο άλλος λέει κεφάλι (σ.σ. ο βοηθός), συνεννοηθείτε ρε...», «βγάλαν δάχτυλα τα κεφάλια...» (total respect!), «ρώτα να στο πει ο ίδιος (σ.σ. ο διαιτητής), εκτείθεσαι... (προς τον βοηθό), «το χέρι πώς είναι αν ήταν κεφάλι;» (σ.σ. έλα ντε;)
η... αποθέωση στην είσοδο στον αγωνιστικό χώρο του, 46χρονου παρακαλώ, Κόντη, του Ατρομήτου Κατερίνης,

Μan of the match: Nταντίνης, Κ. Καραμανώλας και Αποστολίδης ξεχώρισαν και δικαιούνται τον τίτλο, με την πλειοψηφία των συμπαικτών τους, πάντως, ν’ αποδίδουν ισότιμα
Υellow card: στην... αυτολογοκρισία που επιβάλλουν, συνειδητά ή ασυνείδητα, στους εαυτούς τους, στερώντας από τους ίδιους την ελευθερία της έκφρασης και της ποδοσφαιρικής απόλαυσης, με αφορμή την παρουσία του... συνεργείου του VAR, γιατί θυμηθείτε... «Πρωτάθλημα σαν το Τοπικό κανένα...»
Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.
Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου