Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Η συνέντευξη Τύπου του Δίας Δίου - ΑΕ Καρίτσας 0-2


Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ – ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ

Δηλώσεις στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στο Δίον, πραγματοποίησαν μετά το πέρας της αναμέτρησης Δίας Δίου – ΑΕ Καρίτσας ο προπονητής της ομάδας μας Παναγιώτης Παρασίδης και ο τεχνικός των φιλοξενουμένων Μιχάλης Ζιώγας.

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, την ομάδα του Δία εκπροσώπησε ο Δημήτρης Παπαστεργίου ενώ την αντίστοιχη των κιτρίνων ο Δημήτρης Κυρτέγος.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Μιχάλης Ζιώγας: Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, κάνανε μια πολύ σπουδαία νίκη. Εμείς προερχόμασταν από δύο άτυχα αποτελέσματα, αλλά από μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση στο προηγούμενο παιχνίδι. Κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον, εμείς θα προσπαθήσουμε και εγώ προσωπικά να βοηθήσω την ομάδα σε όλους τους τομείς για να γίνουμε πιο μεθοδικοί και πιο καλοί, να δουλέψουμε περισσότερο κάθε μέρα, να βελτιώνουμε τις αδυναμίες μας και να κάνουμε τα μειονεκτήματά μας πλεονεκτήματα.
Όσον αφορά το παιχνίδι προηγηθήκαμε πολύ νωρίς, όλες οι ομάδες στον δεύτερο γύρο θα είναι πιο καλές και πιο ανταγωνιστικές. Ξέρετε πως όταν σφίγγει η θηλιά γύρω από το λαιμό, πάντα αυτό γίνεται πολύ επικίνδυνο για την ομάδα που θέλει τους βαθμούς. Ο αντίπαλος μας πίεσε, εμείς παίξαμε έτσι όπως έπρεπε, βάλαμε δυο πάρα πολύ ωραία γκολ με τον Αλεξίου από δυο ασίστ του Κυρτέγου. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας, θεωρώ ότι έχουμε κάποιες αδυναμίες και θα προσπαθήσουμε να τις βελτιώσουμε και ευελπιστώ ότι θα γίνουμε πολύ καλύτεροι. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και εύχομαι στην ομάδα του Δία να πετύχει τους στόχους της.

Παναγιώτης Παρασίδης: Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τη νίκη του, αλλά να δώσω και πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν καθ’ όλο το 90λεπτο. Αγωνιστικά το παιχνίδι μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση. Πικρή γιατί χάσαμε, γλυκιά γιατί προσπαθήσαμε πολύ, γιατί δημιουργήσαμε πολλές προϋποθέσεις, πάρα πολλές ευκαιρίες αλλά λόγω ατυχίας, λόγω ανικανότητας, λόγω ικανότητας του αντίπαλου τερματοφύλακα, για πολλούς και διάφορους λόγους δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Κάπως έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αυτό που οφείλουμε να κάνουμε φυσικά είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια, δεν τελειώνει τίποτα εδώ. Παραμένουμε στον ίδιο παρονομαστή, κοντά στη γραμμή και τη σωτηρία, αυτή θα διεκδικήσουμε με καρδιά και με σθένος μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Δημήτρης Κυρτέγος: Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια, στην ομάδα μου, στους συμπαίκτες και τον προπονητή μου για την μεγάλη νίκη που πετύχαμε σήμερα, την θέλαμε πάρα πολύ. Καταφέραμε και πετύχαμε γκολ σχετικά νωρίς, στη συνεχεία δεχθήκαμε πίεση από τον αντίπαλο, είχε κάποιες ευκαιρίες. Καταφέραμε να βάλουμε και το δεύτερο γκολ και κάπου εκεί τελείωσε το ματς. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς, έχουμε μείνει η αλήθεια είναι πίσω στη βαθμολογία και η θέση μας δε δείχνει την αλήθεια.
Είπατε πριν ότι η ομάδα του Δία είχε πολλές ευκαιρίες, ενώ εμείς όχι τόσες. Προτιμώ να έχει ο αντίπαλος 10 ευκαιρίες και εμείς μία και να βάζουμε γκολ και να κερδίζουμε. Σε άλλα ματς χάσαμε εμείς τόσες ευκαιρίες και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια και στην ομάδα του Δία για την προσπάθεια και πραγματικά εύχομαι να πετύχει το στόχο της. Και στον κόουτς τον φίλο μου και στον αδερφό μου τον Παπαστεργίου.

Δημήτρης Παπαστεργίου: Θα έλεγα ότι σήμερα έγινε ένα εκπληκτικό παιχνίδι, ένα ντέρμπι από τα παλιά. Θέλω να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή μου, κάναμε τεράστια προσπάθεια. Θεωρώ ότι κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια από την ημέρα που χει έρθει ο κύριος Παρασίδης στην ομάδα, δεδομένου και του αντιπάλου. Όπως ξέρετε η Καρίτσα είναι μια πολύ καλή ομάδα, με πάρα πολύ καλούς παίκτες που είναι πολύ έμπειροι και με μεγάλη ποιότητα για την κατηγορία.

Επιβεβαιώθηκε θα έλεγα ο νόμος του ποδοσφαίρου γιατί ήταν η πρώτη φορά που κάναμε τόσες πολλές τελικές προσπάθειες και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βάλουμε τη μπάλα στα δίχτυα παρόλο που έχουμε ποδοσφαιριστές που σκοράρουν εύκολα. Θεωρώ ότι ήμασταν λίγο άτυχοι και θεωρώ επίσης ότι ήμασταν καλοί μετά το πρώτο δεκάλεπτο που η ΑΕ Καρίτσας σκόραρε το τέρμα και μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο. Μετά το 10’ θεωρώ ότι ισορροπήσαμε το παιχνίδι, καταφέραμε και βγάλαμε πολλές ευκαιρίες και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο. Δυστυχώς δε μπορέσαμε να βάλουμε τη μπάλα στα δίχτυα, η ομάδα που το κάνει κερδίζει.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στα παιδιά της Καρίτσας, είναι η ομάδα του χωριού μου και εύχομαι να πραγματοποιήσει τους στόχους της, γιατί κάνουν και αυτοί πολύ μεγάλο αγώνα. Συγχαρητήρια και στον κόουτς και στον Δημήτρη Κυρτέγο που είναι παιδί που μεγαλώσαμε μαζί. Εύχομαι να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους, προσωπικούς και ομαδικούς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε γιατί έχουμε ως στόχο να παραμείνουμε στην κατηγορία. Θεωρώ ότι έχουμε φτάσει σε ένα καλό επίπεδο και πραγματικά πιστεύω ότι θα παραμείνουμε.

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου Δία Δίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου