Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Άννα Μάνη Παπαδημητρίου - «Δικαίωμα στην υγεία για όλους»

Το ιατρικό προσωπικό και τους υπαλλήλους, που δίνουν καθημερινό αγώνα για να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας στους συμπολίτες μας, συνάντησα κατά την επίσκεψή μου στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Παρουσίαση Αποστόλη Στύλου (βίντεο)

Ο Πιερικός παρουσίασε το νέο τεχνικό της Αποστόλη Στύλο. Το λόγο αρχικά πήρε ο γενικός αρχηγός Μάκης Θεοχάρης, στην συνέχεια μίλησε ο Αποστόλης Στύλος και την συνέντευξη έκλεισε ο τεχνικός διευθυντής Σάκης Κωτσιόπουλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - Παρέμειναν ακόμη 6 στο ρόστερ

Συνεχίζει τις ανανεώσεις του έμψυχου υλικού του ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου. Η ομάδα της περιοχής μας, κράτησε στο ρόστερ ακόμη 6 ποδοσφαιριστές της.

Την Κυριακή 30 Ιουνίου-ώρα 8:30 μ μ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 48ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ 2019

 Το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός της Πιερίας, το Φεστιβάλ Ολύμπου, ξεκινά πλέον τη διαχρονική του πορεία για τεσσαρακοστή όγδοη χρονιά.
  Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019, στις οκτώ και μισή το βράδυ, στο αρχαίο θέατρο Δίου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη του 48ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2019.

Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για τροποποίηση της περιόδου υποβολής αιτήσεων στο Υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πιερίας ενημερώνει ότι εκδόθηκε η υπ’ αριθμ. 4511/24-6-2019 (ΑΔΑ:Ω0ΕΕ4653ΠΓ-ΘΨΜ) 5η Τροποποίηση της αρ. 592/23-1-2019 Απόφασης «1η Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης – φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020» η οποία αφορά τροποποίηση της περιόδου υποβολής των αιτήσεων στήριξης- φακέλων υποψηφιότητας.

Πρόσκληση για την Ημερίδα ΣΔΕ Κατερίνης 2019


Γιώργος Τριανταφύλλου - Ο άξιος εκπρόσωπος του αθλητισμού και της νεολαίας στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στην Πιερία!


ΧΡΟΝΙΚΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΤΟΜΟΣ 17ος - Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Σωτηρίου Δ. Μασταγκά με τίτλο «ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ»

Τα ΧΡΟΝΙΚΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ έχουν ως στόχο να κρατήσουν ζωντανή την ιστορία και τη λαογραφία, την παράδοση και την τέχνη της κωμόπολης διατηρώντας αιώνια και αναλλοίωτη την ψυχή των κατοίκων που έδρασαν σ’ αυτήν.

Μαρία Μίχου - Επίσκεψη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό ΠΕΣΚΟ

Μαρία Μίχου, υπ. Βουλευτής Πιερίας με το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ:
«Μαζί θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες στην πρώτη γραμμή για τους αγρότες μας, για την Πιερίας μας»

Κοντά στους αγρότες και στα προβλήματά τους! (φωτο)

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΣΠΥΡΟΥ ΚΟΥΛΚΟΥΔΙΝΑ ΣΕ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ, ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΒΟΡΩΝΟ
Θέματα αγροτικής ανάπτυξης έθεσαν, μεταξύ άλλων, κάτοικοι της Ανδρομάχης, της Νεοκαισάρειας και του Σβορώνου, κατά τη διάρκεια επισκέψεων που πραγματοποίησε ο υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Πιερίας, Σπύρος Κουλκουδίνας.

Σε Ν. Πόρους-Πλαταμώνα-Παντελεήμονα-Σκοτίνα και Λεπτοκαρυά σήμερα ο Σπύρος Κουλκουδίνας


Δημολιός Φιλήμων: Ευχαριστήριο- Δήλωση

Μετά τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών στις οποίες συμμετείχα ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την «ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ» και τον έντιμο πατριώτη πολιτικό ΦΑΗΛΟ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ προκύπτει ότι σε πανελλήνιο επίπεδο οι ψηφοφόροι της Πιερίας με τίμησαν με την ψήφο τους και η «ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ» έλαβε στην Πιερία το μεγαλύτερο ποσοστό της δύναμής της ανά την Ελλάδα με το 1,50%.

Επίσκεψη κλιμακίου του Κινήματος Αλλαγής σε αγροτικές μονάδες της Πιερίας

Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγης  αποτελούμενο  από τον  Βασίλη Έξαρχο πρώην βουλευτής Λάρισας και πρώην πρόεδρος του ΕΛΓΑ , τον Μενέλαο Γαρδικιώτη Γεν. Γραμματέα του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος , τον Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής Πιερίας  Κιτιξή Κώστα και τους υποψήφιους Βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής  Πιερίας,  επισκέφθηκε την Ομάδα Παραγωγών  Ζεύς Ακτινίδια ΑΕ και την Κοινοπραξία Αγροτικών Καπνικών Συνεταιρισμών Πιερίας.

Πολύκαρπος Στίκος - Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους συμπαίκτες μου!

Η κοινή πορεία της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης με το νεαρό ποδοσφαιριστή Πολύκαρπο Στίκο έφτασε στο τέλος της. Οι δυο πλευρές δε θα συνεχίσουν μαζί, με τον πρώην ποδοσφαιριστή των ποντίων να ανακοινώνει την αποχώρηση του με ευχαριστήριο προς τον σύλλογο:

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ - Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

     ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
     ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ  ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Σε νέα πρότυπα η ακαδημία του συλλόγου - Δωρεάν box, 20 ευρώ συνδρομή, άρτιες εγκαταστάσεις!

Ο Πιερικός αλλάζει μπαίνοντας σε μια διαφορετική τροχιά απο αυτήν των τελευταίων χρόνων. Οι αλλαγές σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο, δεν μπορούν να αφήσουν ανεπηρέαστο και το ευαίσθητο τμήμα της ακαδημίας του συλλόγου.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Ο ΣΦΚ Πιερικός και το διοικητικό συμβούλιο εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους αγνούς φιλάθλους

Καλοκαιρινή Εκστρατεία στις Δημοτικές Βιβλιοθήκες Κατερίνης & Κορινού: «Για φαντάσου…»

Από την 1η Ιουλίου έως τις 07 Σεπτεμβρίου
Για φαντάσου... Αν μπορούσες να ακούσεις τη φωνή των λουλουδιών ή των αστεριών... Αν μπορούσες να ταξιδέψεις μέχρι τον Άρη και να δεις πως μια μέρα οι άνθρωποι θα καταφέρουν να ζήσουν εκεί!

Ελεύθερος ο Θανάσης Τρικαλόπουλος

Δε θα συνεχίσει στην Ακαδημία ο Θανάσης Τρικαλόπουλος ο οποίος γνωστοποίησε στο Pieriasport ότι έμεινε ελεύθερος απο την ομάδα της νότιας Πιερίας.

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - Ανανέωσαν τέσσερις

Τη συνέχιση της συνεργασίας της με 4 ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας του Νέου Κεραμιδίου ανακοίνωσε η διοίκηση του Εθνικού.

Σε Δίον και Καρίτσα ο Υποψήφιος Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Τριανταφύλλου (φωτο)

Προχθές Δευτέρα,  σειρά στην περιοδεία για τον Υποψήφιο Βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Γιώργο Τριανταφύλλου  αποτέλεσε η Καρίτσα και το Δίον.

ΚΔΑΠ ΠΛΑΤΩΝ - Υποβολή αιτήσεων

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης των Εκπαιδευτηρίων ΠΛΑΤΩΝ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για μαθητές 5-12 ετών.

Ο καιρός στην Κατερίνη - Τετάρτη 26 Ιουνίου

ΤΕΤΑΡΤΗ 26ΙΟΥΝΙΟΥΑνατολή: 06:01  - Δύση 21:03
09:00
29°C
3 Μπφ ΒΔ
16 Km/h
Μέτρια δραστηριότητα κουνουπιών
12:00
32°C
2 Μπφ B
9 Km/h
15:00
34°C
2 Μπφ BA
9 Km/h
18:00
33°C
2 Μπφ B
9 Km/h
21:00
29°C
32°C Αισθητή θερμοκρασία: 32°C
2 Μπφ Δ
9 Km/h
Μέτρια δραστηριότητα κουνουπιών
00:00
25°C
3 Μπφ Δ
16 Km/h