Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Συγχαρητήριο μήνυμα του ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Στις 2 Ιουνίου, οι Κατερινιώτες έδωσαν καθαρή εντολή για αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου μας. Επέλεξαν νέα πρόσωπα και πρακτικές διοίκησης. Στήριξαν το δρόμο της γόνιμης συνεργασίας στο ανανεωμένο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης.

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Τα ειλικρινή και θερμά μου συγχαρητήρια, στους νικητές των αυτοδιοικητικών εκλογών της Πιερίας, κ.κ. Κώστα Κουκοδήμο, Βαγγέλη Γερολιόλιο και Ανέστη Μανώλα.

Σε εξέλιξη το έργο «Στοιχειώδης συντήρηση στο παράπλευρο οδικό δίκτυο του άξονα ΠΑΘΕ εντός των διοικητικών ορίων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Σε εξέλιξη το έργο «Στοιχειώδης συντήρηση στο παράπλευρο οδικό δίκτυο του άξονα ΠΑΘΕ εντός των διοικητικών ορίων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για τροποποίηση της περιόδου υποβολής αιτήσεων στο Υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020.

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πιερίας ενημερώνει ότι εκδόθηκε η υπ’ αριθμ. 3980/30-05-2019 (ΑΔΑ:ΨΩΟΓΔ4653ΠΓ-ΚΜ0) 4η Τροποποίηση της αρ. 592/23-1-2019 Απόφασης «1η Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης – φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020» η οποία αφορά τροποποίηση της περιόδου υποβολής των αιτήσεων στήριξης- φακέλων υποψηφιότητας.

Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ Επιδείνωσης Καιρού

«ΈΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ»
Σχετικό:Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ Επιδείνωσης Καιρού α.α: 11/2019
Σας διαβιβάζουμε συνημμένα το παραπάνω σχετικό, που αφορά  Έκτακτο Δελτίο  Πρόγνωσης  Επικίνδυνων Καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ / ΕΜΚ (α.α:11/2019) και ισχύει από την ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2019 έως και την ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2019.

Δήμος Δίου-Ολύμπου - Ανακοίνωση ρύθμισης οφειλών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου, στα πλαίσια του Νόμου 4611/2019 (ΦΕΚ 73/17-05-2019, σας καλεί όπως ρυθμίσετε τις οφειλές που έχουν βεβαιωθεί ή που θα βεβαιωθούν έως και 2 μήνες από την έναρξη ισχύος του παρόντος, ήτοι μέχρι και τις 16/07/2019.

3 Ιουνίου - Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου

Οι ανάγκες μετακίνησης πεζών και ποδηλατών,που συχνά αποτελούν την πλειονότητα των πολιτών στις πόλεις, εξακολουθούν να αγνοούνται, παρόλο που οι επενδύσεις σε αυτούς μπορούν να σώσουν ζωές, να προστατεύσουν το περιβάλλον και να συμβάλουν στη μείωση της φτώχειας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νεοκλεγέντες δημάρχους Ευάγγελο Γερολιόλιο στον δήμο Δίου Ολύμπου, Κώστα Κουκοδήμο στον δήμο Κατερίνης, Αναστάσιο Μανώλα στον δήμο Πύδνας – Κολινδρού, καθώς και στους νεοεκλεγέντες και τις νεοεκλεγείσες δημοτικούς συμβούλους.

Η υποδοχή του Κώστα Κουκοδήμου και του Γιώργου Νταντάμη στην πλατεία Ελευθερίας! Μοναδικές εκδηλώσεις αγάπης στους δυο άντρες! (βίντεο)

Ο κόσμος περίμενε υπομονετικά τον Κώστα Κουκοδήμο στην πλατεία Ελευθερίας και μπροστά στο εκλογικό κέντρο του. Ο νέος δήμαρχος Κατερίνης εμφανίστηκε έχοντας δίπλα του τον Γιώργο Νταντάμη. Οι δυο άντρες κυριολεκτικά αποθεώθηκαν απο τους υποστηρικτές τους!

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης στα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΛΑΤΩΝ


Αναβολή στο σημερινό παιχνίδι βετεράνων ΠΙΕΡΙΚΟΥ-ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ

Δε θα διεξαχθεί τελικά σήμερα η φιλική αναμέτρηση των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Πιερικού με την αντίστοιχη ομάδα του Κιλκισιακού.

Ξεκάθαρη νίκη του Βαγγέλη Γερολιόλιου στον δήμο Δίου-Ολύμπου!

Μεγάλη νίκη στον δήμο Δίου-Ολύμπου την δεύτερη Κυριακή, με τον Βαγγέλη Γερολιόλιο να παίρνει το 63,60%. Ο Κώστας Δημόπουλος έμεινε στο 36,40%.

Κουκοδήμος - Νταντάμης καταχειροκροτήθηκαν απο το πλήθος των Κατερινιωτών στην πλατεία Ελευθερίας!

ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ. ΝΤΑΝΤΑΜΗ
Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε σε κλίμα ενθουσιασμού  το  νέο δήμαρχο Κατερίνης, βουλευτή Κώστα Κουκοδήμο στο εκλογικό κέντρο στην πλατεία.

Δήμαρχος ο Ανέστης Μανώλας στον δήμο Πύδνας Κολινδρού - Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα

Τα τελικά αποτελέσματα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού
Δείτε τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα στις τρεις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού:

Αρχέλαος Πάλη - Με δύο μετάλλια στις αποσκευές επέστρεψε απο το Zrenjanin της Σερβίας

Με δύο μετάλλια στις αποσκευές της επέστρεψε η ομάδα Ελληνορωμαικής πάλης του Αρχελάου Κατερίνης

Συγχαρητήρια στους νεοεκλεγείς Δημάρχους της Πιερίας από τον Δημήτρη Μπέη

Συγχαίρω τους:  Κώστα Κουκοδήμο  Δήμαρχο Κατερίνης ,    Βαγγέλη  Γερολιόλιο  Δήμαρχο Δίου- Ολύμπου και    Ανέστη  Μανώλα  Δήμαρχο Πύδνας – Κολινδρού για την  εκλογή τους

Ο καιρός σήμερα Δευτέρα 3 Ιουνίου στην Κατερίνη

ΔΕΥΤΕΡΑ 3ΙΟΥΝΙΟΥΑνατολή: 06:01  - Δύση 20:54
12:00
23°C
2 Μπφ NA
9 Km/h
Υψηλή δραστηριότητα κουνουπιών
15:00
24°C
3 Μπφ NA
16 Km/h
Υψηλή δραστηριότητα κουνουπιών
18:00
25°C
2 Μπφ Δ
9 Km/h
Μέτρια δραστηριότητα κουνουπιών
21:00
20°C
2 Μπφ Δ
9 Km/h
Πολύ Υψηλή δραστηριότητα κουνουπιών
00:00
18°C
3 Μπφ Δ
16 Km/h