Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Δήμος Κατερίνης - Τα αποτελέσματα σε κάθε δημοτική ενότητα

Ο νυν Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης και ο βουλευτής Κώστας Κουκοδήμος θα είναι οι δύο μονομάχοι του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Κατερίνης.

2ο HOUSEFIGHTGALA - Νέα νίκη για τον "ΠΑΝΘΗΡΑ"!! Ήττα στα σημεία ο ΕΣΚΟΜΠΑΡ

Ημερομηνία :25 Μαίου 2019
Τοποθεσία : ULTRAFIGHTERSGYM Θεσσαλονίκη
Διοργανωτές : Δημήτριος Παπαδόπουλος
Στις εγκαταστάσεις του ULTRAFIGHTERSέδωσε χθες το παρών του ο ASHURON Κατερίνης στην επαγγελματική βραδιά του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Μια βραδιά με δυο μετάλλια γεμάτο αίμα και μεγάλες μάχες με δυνατούς αθλητές.

Λαγδάρης και Μανώλας πάνε στη 2η Κυριακή για τον δήμο Πύδνας Κολινδρού

Το προβάδισμα των 11 περίπου μονάδων δεν δίνει την δημαρχία στον Βαγγέλη Λαγδάρη που απέκτησε σίγουρα σαφές προβάδισμα έναντι του αντιπάλου του Αναστάσιου Μανώλα.

Πρώτη με διαφορά η Σοφία Μαυρίδου στο 66% του Τζιτζικώστα στην Πιερία!

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας έκανε ...περίπατο στην περιφέρεια Κ. Μακεδονίας και παραμένει όπως ήταν αναμενόμενο στη θέση του και για την επόμενη θητεία του.

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: 26 χρόνια ποδόσφαιρο γυναικών στην Πιερία Γενέθλια γιορτή με ποδοσφαιρικό αγώνα και παίχτριες από την ομάδα του 1993 μέχρι τη σημερινή Ακαδημία!

Οι Πιερίδες Μούσες έκλεισαν αισίως 26 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γήπεδα ποδοσφαίρου. Είναι η ιστορική ομάδα της Πιερίας που αγωνίζεται συνεχώς από το 1993 στα Εθνικά Πρωταθλήματα του Ποδοσφαίρου Γυναικών.

Στην Καρίτσα άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Δημήτρης Μπέης


Γερολιόλιος-Δημόπουλος για τον δήμο Δίου-Ολύμπου στην Πιερία

Μάχη Γερολιόλιου-Δημόπουλου για την δημαρχία του δήμου Δίου-Ολύμπου, με τον πρώτο να έχει σαφές προβάδισμα το οποίο όμως δε του δίνει τη νίκη απο την πρώτη Κυριακή.

12 Χρόνια “Χαρίζω μία μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος”

Ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης του παρατηρητηρίου της Πλάκας Λιτοχώρου
 Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης νομού Πιερίας,  αγαπητοί συμπολίτες,
 Πριν από 12 χρόνια, μία μικρή παρέα φίλων, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στον τομέα προστασίας των δασών μας και έθεσε ως στόχους την ενίσχυση του έργου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και τη δραστηριοποίηση των πολιτών.

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

ΔΕΥΤΕΡΑ 27ΜΑΪΟΥΑνατολή: 06:05  - Δύση 20:49
12:00
23°C
1 Μπφ Α
3 Km/h
Πολύ Υψηλή δραστηριότητα κουνουπιών
15:00
22°C
2 Μπφ NA
9 Km/h
Πολύ Υψηλή δραστηριότητα κουνουπιών
18:00
21°C
1 Μπφ Α
3 Km/h
Πολύ Υψηλή δραστηριότητα κουνουπιών
21:00
19°C
1 Μπφ Δ
3 Km/h
Πολύ Υψηλή δραστηριότητα κουνουπιών
00:00
17°C
2 Μπφ Δ
9 Km/h

Την επόμενη Κυριακή θα κριθεί ο νικητής στον δήμο Κατερίνης! Χιονίδης-Κουκοδήμος για την θέση του δημάρχου

Όπως ήταν αναμενόμενο, την δεύτερη Κυριακή θα κριθεί και θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση στον δήμο Κατερίνης, για το ποιός θα είναι ο δήμαρχος στην πρωτεύουσα της Πιερίας.