Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Λαγομίχου-Κατσίμπουρα Ιωάννα Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνης


Κατερίνη - Το πανόραμα του F6 Κορασίδων (17-19/5/2019)

To πανόραμα της διοργάνωσης της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε σήμερα στην Κατερίνη

Θέλει Σάκη Παπαβασιλείου και στην Football League ο Ιάλυσος!

To θέμα του προπονητή είναι ένα από τα βασικά ζητήματα που απασχολούν την διοίκηση του Ιάλυσου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΠΙΕΡΙΑ - Σύλληψη 50χρονου για ναρκωτικά

ΜΕ ΔΥΟ  ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ
Συνελήφθη σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 50χρονος Έλληνας ,

Λάζαρος Λάμπρου: Έχω αισθανθεί ότι υπάρχει η επιθυμία από τον ΠΑΟΚ - Είναι σημαντικό να σε στηρίζουν, τώρα μένει να γίνει και πράξη

Σε συνέντευξή του σε αθηναϊκή ιστοσελίδα ο Λάζαρος Λάμπρου μίλησε για τον δανεισμό του στην Ολλανδία, τον ΠΑΟΚ, αλλά και την επόμενη ημέρα στην καριέρα του.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε είπε στο sdna.gr:

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ - 100 Χρόνια απο την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ



ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Έφυγε ο Σωκράτης Σκούφας

Μια απο τι πικρότερες και πιο λυπηρές ιστορίες του Πιερικού Αθλητισμού γράφτηκε σήμερα στην περιοχή μας. Ο τεράστιος Σωκράτης Σκούφας έφυγε σήμερα απο τη ζωή, βυθίζοντας τον κόσμο του χάντμπολ σε βαρύ πένθος στο Πανελλήνιο.

Βασίλης Τσακιρίδης δάσκαλος: Τιμούμε σήμερα 19η Μαΐου τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού

Τιμούμε σήμερα 19η Μαΐου τη Γενοκτονία των Ποντίων, τιμούμε τους Πόντιους που μαζί συμβάλλουν στην αναγέννηση του τόπου μας, με εργατικότητα, σύνεση, πάθος και αξίες κρατώντας τις παραδόσεις και φέρνοντας στη μνήμη τις θλιβερές αιματοβαμμένες σελίδες της ιστορίας μας, για να θυμούνται οι μεγάλοι και να μαθαίνουν οι μικροί.

Τζόβας Απόστολος: 100 χρόνια από την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

100 χρόνια από την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. 100 χρόνια προσφυγιάς.  100 χρόνια αναζήτησης του αυτονόητου.
19 ΜΑΙΟΥ 1919 - 19 ΜΑΙΟΥ 2019

Η πιο viral προεκλογική συνέντευξη «υποψήφιου» ποδοσφαιριστή! (Νο2-Εμμανουήλ Καραμανώλας) HD

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Toυ δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση
O Εμμανουήλ Καραμανώλας, αναλαμβάνει τη σκυτάλη από τον... «Ζακ Γαλυφιανάκη της Πιερίας» https://www.youtube.com/watch?v=EiCj0U6HEbo&t=8s και αντιπαρατίθεται με το... προεκλογικά και δημοσιογραφικά προσαρμοσμένο... ερωτηματολόγιο του Προυστ, στο αγαπημένο και γεμάτο παιδικές αναμνήσεις πάρκο της Κατερίνης.

Παπανικολάου Ηλίας: το βιογραφικό του υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου Πιερίας

Είμαι ο Ηλίας Παπανικολάου. Γεννήθηκα στην Κατερίνη το 1999. Γονείς μου είναι ο Νίκος Παπανικολάου του Ηλία, δικηγόρος από το Λιτόχωρο και η Ζωή Συμεωνίδου του Σπύρου,  δικηγόρος από τη Σεβαστή Πιερίας.

40 Χρόνια αθλητικής διαδρομής και διακρίσεων για το τμήμα πάλης του Αρχέλαου Κατερίνης

Ο δήμος Κατερίνης τίμησε παράγοντες αθλητές και προπονητές του ιστορικού συλλόγου.
Σε μία όμορφη, αθλητική γιορτή, ο Δήμος Κατερίνης και ο Οργανισμός Πολιτισμού (Ο.Π.Π.Α.Π.), τίμησαν με αφορμή την συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση του τμήματος Πάλης του Αρχελάου Κατερινης, για τη διαχρονική τους προσφορά στο άθλημα πάλης, παράγοντες, προπονητές & αθλητές του συλλόγου, καθώς & αθλητές - αθλήτριες που διακρίθηκαν σε διοργανώσεις της τρέχουσας αθλητικής περιόδου.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ - 100 χρόνια απο τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου


ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ Κατερίνης - 100 χρόνια απο τη Γενοκτονία των Ποντίων