Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Απάντηση στην καταγγελία του κ. Νταντάμη: Γιατί κινδυνεύει η Δημοκρατία, κύριε Νταντάμη; Επειδή ο Σύριζα και οι βουλευτές του λένε ότι σας στηρίζουν; Ή επειδή παρουσιάζω τη στήριξη αυτή;

Γιατί κινδυνεύει η Δημοκρατία, κύριε Νταντάμη; Επειδή ο Σύριζα και οι βουλευτές του λένε ότι σας στηρίζουν; Ή επειδή παρουσιάζω τη στήριξη αυτή;

 Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης κ. Γιώργος Νταντάμης έβγαλε δημόσια καταγγελτική ανακοίνωση εις βάρος μου.

Τελικός Κ-15 ΠΑΟΚ- ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΠΣ Μακεδονίας. (Ενημέρωση προς τους φιλάθλους)

Την Κυριακή 19 Μαϊου στις 12:00 η Κ-15 της ΠΑΕ Ποντίων δίνει ραντεβού με την ιστορία καθώς αντιμετωπίζει στον τελικό της ΕΠΣ Μακεδονίας στην αντίστοιχη κατηγορία τον ΠΑΟΚ.
Η Διοίκηση του συλλόγου εχει ναυλώσει λεωφορείο για την αποστολή της ομάδος και για όσους φιλάθλους θέλουν να ακολουθήσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια των παιδιών.

Σε Ράχη και Λόφο σήμερα ο Κώστας Κουκοδήμος


Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος θα μιλήσει σήμερα στην Ράχη στις 8 το βράδυ (καφενείο Γιαννώτα). Και στον Λόφο στις 9 το βράδυ (καφενείο Παπαδημητρίου).

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕΙΑ 2019 με το μεγάλο τουρνουά σήμερα στο γήπεδο της Ν. Ζωής!


Βροντού Ολύμπου, αγώνες ορεινού βουνού, άνοιξε η φόρμα εγγραφών

ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΟΡΕΙΝΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ, 20km & 6km
4rd North Olympus Trail Vrontou
Κυριακή 2 Ιουνίου  2019
Ο Ορειβατικός Σύλλογος Βροντούς Ολύμπου  διοργανώνει, για 4η  συνεχόμενη χρονιά, αγώνες  ορεινού τρεξίματος, μήκους 20 χιλ. και 6 χιλ.  με την επωνυμία North Olympus Trail Vrontou (ΝΟΤ Vrontou), στα άγρια μονοπάτια του Βορειοανατολικού  Ολύμπου, στην περιοχή της Βροντούς Πιερίας.

Η μεγάλη ανταλλαγή της ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ίδρυση Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ.) Πιερίας μετά από ενέργειες της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:« Μετά από στοχευμένες και ουσιαστικές ενέργειες της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, ιδρύθηκε η Περιοχή Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ.) Πιερίας, που θα στηρίζει σημαντικά τη μυδοκαλλιέργεια, έναν  ιδιαίτερα  παραγωγικό κλάδο για την τοπική και εθνική μας οικονομία»

Ανδρέας Ρουμελιώτης - Οι αιτίες της απαξίωσης του Πιερικού είναι μπροστά σας

Κεφάλαιο Πιερικός = Ο κόσμος της Πιερίας έχει απαξιώσει όχι τον Πιερικό, αλλά τα ίδια τα πρόσωπα που έφεραν τον Πιερικό στην μιζέρια αυτή και που έχουν το θράσος ακόμη και σήμερα να δίνουν την παρουσία τους σε διοικητικά σχήματα και συνελεύσεις. Ψάχνουν λέει τις αιτίες. Μα οι αιτίες είναι μπροστά σας.

Κεράσα (Σούλα) Βούλγαρη - Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Κοινότητας Σβορώνου


2 χρόνια Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΣΚΕΝΤΟΣ!


Πρόγραμμα πρωταθλημάτων υποδομών (18-19 Μαΐου)ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ --- ΥΠΟΔΟΜΕΣ 2018 - 2019 ---

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΩΝΩΝ 18ΗΣ & 19ΗΣ ΜΑΪΟΥ 2019

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Κ8 /5 vs 5/2 X 20’                 ΣΑΒΒΑΤΟ 20-04-2019       
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΗΜ/ΝΙΑ
ΩΡΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΡΕΝΑ - 1
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
18-05-2019
11:00
ΚΟΥΚΙΩΤΗΣ
ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΡΕΝΑ - 2
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
18-05-2019
12:00
ΚΟΥΚΙΩΤΗΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
18-05-2019
13:00
ΚΟΥΚΙΩΤΗΣ

"Ο Καπνικός Σταθμός Κατερίνης κατακτήθηκε μέσα από έναν σκληρό και άνισο πολυετή αγώνα" - Παραχωρήθηκε χθες για 25 χρόνια στην ΕΟΔνΠ

Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης νομού Πιερίας, αγαπητές συμπολίτισσες κι αγαπητοί συμπολίτες, Χθες, Πέμπτη 16 Μαΐου 2019,  ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης,  επισκέφθηκε τον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης και ανακοίνωσε την απόφαση παραχώρησης του εμβληματικού κτιρίου της οδού Φλέμινγκ στην Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ» για τα επόμενα 25 χρόνια.