Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Σπουδαία φιλική νίκη της ΕΠΣ Πιερίας Μικτή Νέων Κ16 απέναντι στην ομάδα της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο. Κ16 στο Αθλητικό Κέντρο Νέας Εφέσσου

Σπουδαίο φιλικό παιχνίδι απόλαυσαν οι φίλοι που βρέθηκαν την Τετάρτη στο Ενωσιακό γήπεδοτης Νέας Εφέσσου όπου η Μικτή Ομάδα Νέων Κ16 της ΕΠΣ Πιερίας του Παναγιώτη Αμανατίδη επικράτησε με 3-1 έναντι μιας δυνατής ομάδας της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗΣ Α.Ο. Κ16 που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της SuperLeague.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Έκδοση Ταυτοτήτων Τριετίας Προπονητών UEFA/Ε.Π.Ο. 2019-2021

Η ΕΠΣ Πιερίας ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018, αρχίζει η διαδικασία έκδοσης ταυτοτήτων τριετίας προπονητών UEFA/Ε.Π.Ο. 2019-2021, από τη Διεύθυνση Στρατηγικής Ανάπτυξης της Ε.Π.Ο.

Μεταγράφονται στο Υποθηκοφυλακείο Κατερίνης τα 15 Κτήματα του Λιτοχώρου Το σχέδιο του τ. Δημάρχου Νίκου Κουκουτάτσιου υλοποιήθηκε!

Με την υπ’ αριθμόν 41/23-3-2019 απόφαση – διαπιστωτική πράξη του Δημάρχου Δίου – Ολύμπου Κώστα Δημόπουλου, διαπιστώθηκε, μετά από 79 χρόνια, η αυτοδίκαιη κτήση κυριότητας υπέρ του Δήμου Δίου – Ολύμπου στα δεκαπέντε Κτήματα του Λιτοχώρουσυνολικής εκτάσεως 23.444,55 στρεμμάτων, όπως αυτά είχαν καταγραφεί στο από 15-10-1940 Κτηματολόγιο της τότε Κοινότητας Λιτοχώρου, που συντάχθηκε επί προεδρίας του αειμνήστου Κοινοτάρχη Ευαγγέλου Μπιτσκάρη, η οποία ήδη κατατέθηκε για μεταγραφή στο Υποθηκοφυλακείο Κατερίνης.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΕ Πυλαίας την Κυριακή (13.00΄) στο νέο κλειστό του Σταθμού

Ο Πιερικός Αρχέλαος υποδέχεται την Πυλαία την Κυριακή 7 Απριλίου στις 13:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για την 20η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΠΑΛΗ: Μεγάλες ψυχές, μικροί χώροι. Τεράστιες διακρίσεις απο τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού στην Κατερίνη (φωτο - βίντεο)

Καλούς πειθαρχημένους χαρακτήρες πλάθει ο Αρχέλαος Κατερίνης και συνάμα βγάζει μεγάλους αθλητές σε υψηλό Πανελλήνιο, Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο.

Β΄ ΕΠΣ Πιερίας - Απευθείας μετά το τέλος τα πλέι-οφ

Δε θέλει να καθυστερήσει τα παιχνίδια ανόδου όσον αφορά τα πλέι-οφ η ΕΠΣ Πιερίας σε Α΄και Β΄κατηγορία.

Αιγινιακός για Τόλιο: «Περιμένουμε να έρθει και να παραλάβει τις 2.500 ευρώ. Δεν του δίνουμε ούτε ευρώ παραπάνω»

Στον Αιγινιακό βρίσκονται σε στάση αναμονής για την υπόθεση του Θανάση Τόλιου.
«Περιμένουμε να έρθει και να παραλάβει τις 2.500 ευρώ. Δεν του δίνουμε ούτε ευρώ παραπάνω», είναι το ξεκάθαρο μήνυμα της ΠΑΕ προς τον πρώην γκολκίπερ.

Δεν θα περάσει η αναδιάρθρωση φέτος αλλά την επόμενη χρονιά - Ανεβαίνουν και οι δευτεραθλητές της Γ΄Εθνικής απευθείας? Football League με 2 ομίλους?

Από τη μεθεπόμενη σεζόν θα γίνει η αναδιάθρωση, όπως τόνισε ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαΐδης και μάλιστα με εντολή του Αλέξη Τσίπρα.

Επισκέψεις στις σχολικές μονάδες ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης

Ξεκίνησε τις επισκέψεις στις σχολικές μονάδες ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης .

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΓΑΣΠ Πάνθηρες

Ο Πιερικός Αρχέλαος υποδέχεται τους Πάνθηρες, το Σάββατο 6 Απριλίου στις 18:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Εκδήλωση με αναφορά τη μουσική, την ποίηση, το χορό και το θέατρο απο τον ΟΡ.ΦΕ.Ο και το ΠΑ.ΜΑΚ.

ΑΝΑΦΟΡΑ  ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΑΠΟ ΤΟΝ  ΟΡ.ΦΕ.Ο. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑ.ΜΑΚ.
  Το δημοτικό τραγούδι όπως αυτό εκφράζεται μέσα από τον Ελληνικό λόγο και τη μελωδία αποτέλεσε το θεματολόγιο της ενδιαφέρουσας εκδήλωσης που πραγματοποίησαν από κοινού ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑ.ΜΑΚ.).

Η ανακύκλωση αποτελεί πρώτο «πράσινο» στόχο για την Κατερίνη

Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ -
Η διαβούλευση συνεχίζεται. Η ανακύκλωση αποτελεί πρώτο «πράσινο» στόχο για την Κατερίνη και τη δημοτική μας παράταξη.