Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

ΠΙΕΡΙΚΟΣ για Δημήτρη Σκλιοπίδη - Το Δ.Σ. θα τοποθετηθεί για τη συμπεριφορά του εν λόγω κυρίου απέναντι στο σύλλογο, όταν πρέπει...

Σχετικά με τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή Δ. Σκλιοπίδη στα ΜΜΕ το Δ.Σ. του Πιερικού ανακοινώνει τα εξής.

Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για τροποποίηση της περιόδου υποβολής αιτήσεων στο Υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πιερίας ενημερώνει ότι εκδόθηκε η υπ’ αριθμ. 1680/1-03-2019 (ΑΔΑ:ΨΙΙΙ4653ΠΓ-ΕΨ9) 1η Τροποποίηση της αρ. 592/23-1-2019 Απόφασης «1η Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης – φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020» η οποία αφορά τροποποίηση της περιόδου υποβολής των αιτήσεων στήριξης- φακέλων υποψηφιότητας.

Από το Κέντρο Πολιτισμού της ΠΚΜ η διαδραστική παράσταση με κούκλες Χελιδονοφωλιές στην Κατερίνη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΧΕΛΙΔΟΝΟΦΩΛΙΕΣ»| ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΕΚΑΒΗ» ΚΑΤΕΡΙΝΗ
To Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας  διοργανώνουν μια διαδραστική παράσταση με κούκλες και αφήγηση, ζωντανή μουσική και τραγούδι από το μουσικό κουκλοθέατρο «Άρες Μάρες» σε Κείμενα, Μουσική, Κατασκευή Κούκλας: Μαργαρίτα Λιτητάρη. Κατασκευή και ένδυση κούκλας, κοστούμια: Δήμητρα Λιτητάρη

Μπούμπας στην Καλαμπάκα-Μαλούτας στη Νεοκαισάρεια. Τριπλέτα ΕΠΣ Πιερίας στο Βόλο

Ο Μπούμπας απο τα Γιάννενα θα σφυρίξει το παιχνίδι του Πιερικού με τα Μετέωρα στην Καλαμπάκα. Ο Μαλούτας απο την Ημαθία θα σφυρίξει το δύσκολο παιχνίδι του Αχιλλέα με τη Νίκη Βόλου στη Νεοκαισάρεια.

Οι 8 του Champions League - Αύριο η κλήρωση

Επιστροφή στα παλιά έθιμα από την UEFA, αφού στην κλήρωση του Champions League την Παρασκευή (15/3) θα βγουν τα ζευγάρια μέχρι τον τελικό στο "Μετροπολιτάνο" της Μαδρίτης (1/6).

Α΄ΕΚΑΣΚΕΜ: Αποτελέσματα 22ης-Βαθμολογία-Επόμενη αγωνιστική

Με τρία παιχνίδια με πιερικό ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης η 22η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Συλλυπητήριο

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ  Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΥ
Σύσσωμο το Δ.Σ. του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ και όλη η ΠΙΕΡΙΚΗ οικογένεια εκφράζουν τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά τους

«Ισχυρή ανοδική πορεία της τουριστικής ροής στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από τη Γερμανία»

Από τα αποτελέσματα της συμμετοχής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και τις συναντήσεις των στελεχών της Διεύθυνσης Τουρισμού στη Διεθνή Έκθεση ΙΤΒ, διαφάνηκε ότι φέτος αναμένονται πάνω από 4,5 εκατομμύρια Γερμανοί τουρίστες, σε συνέχεια  του αριθμού-ρεκόρ των 4,4 εκατομμύρια αφίξεων Γερμανών στη χώρα μας το προηγούμενο έτος.

ΑΟΚ Αιγινιακός – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 67-44 Πήρε το ντέρμπι της περιοχής ο Αιγινιακός

Ο Αιγινιακός επικράτησε με 67-44 του Πιερικού Αρχέλαος, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αιγινίου, σε αγώνα για την 22η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - Πήραν το ντέρμπι κορυφής τα κορίτσια του Πιερικού!

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ
ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 3-0
(25-19, 26-24, 25-21)
  Νικήτρια αναδείχθηκε η γυναικεία ομάδα του Πιερικού στο ντέρμπι κορυφής της ΄Β Εθνικής κατηγορίας καθώς κέρδισε στο ΄Β ΔΑΚ την ομάδα του Αστέρα Γρεβενών με 3-0 σετ. Έτσι η ομάδα του Πιερικού βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου για την Α2 Εθνική κατηγορία.

2ο SportX Camp: Η Ευρώπη στα πόδια τους!

Περισσότεροι από 20 σκάουτερς για 88 επίλεκτους ποδοσφαιριστές τον Μάιο στη Θεσσαλονίκη!
Η SPORT EXPERTE σε συνεργασία με τον ΟΑΣΠΕ και περισσότερους από 20 διεθνείς scouters και τεχνικούς διευθυντές ευρωπαϊκών ομάδων διοργανώνει το 2ο SportX Camp το Μάιο στη Θεσσαλονίκη αποκλειστικά για επίλεκτους ποδοσφαιριστές γεννημένους τα έτη 2003 ως 2006.

Δήμος Κατερίνης: Στις 05 Μαΐου ο «4ος αγώνας δρόμου Ten - TenRun 2019»

O Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και η Τοπική Κοινότητα Μοσχοχωρίου διοργανώνουν και προκηρύσσουν τον 4ο αγώνα δρόμου 10 χλμ., με την επωνυμία “Ten - ΤenRun” (Δέκα στο Δέκα), καθώς και παιδικό αγώνα 1χλμ., στο Μοσχοχώρι του Δ. Κατερίνης, Ν. Πιερίας.