Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Συλλήψεις για ληστεία, απάτη, σύσταση συμμορίας νομοθεσίας περί όπλων και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

Εξιχνιάσθηκαν μετά από αναλυτική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, δύο υποθέσεις ληστείας και απάτης σε βάρος ηλικιωμένων στην Πιερία.

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Γ.Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

(212) ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2018
(101) ΧΡΥΣΑ (56) ΑΡΓΥΡΑ (55) ΧΑΛΚΙΝΑ
Στo  2o  καλύτεροo  σωματείο   της   ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ  ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ  ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ  ΓΙΑ  ΤΟ  2018 συγκαταλέχθηκε ο  σύλλογός  μας.
-Με  συμμετοχή  μελών, φίλων  και  των  επισήμων  προσκεκλημένων του συλλόγου έγινε η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής πίτας  την Τετάρτη 30-1-2018.
-Οι αθλητές του συλλόγου τιμήθηκαν για τις επιτυχίες τους σε Πανελλήνια και Διεθνή πρωταθλήματα αλλά και για αυτήν ακόμη την συμμετοχή και ενασχόλησή τους με το άθλημα του ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ.

ΣΕ ΣΤΙΛ ΑΘΛΗΤΙΚΟ, Η «ΠΡΩΤΗ 11ΑΔΑ» ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Π. ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ

Υποσχέθηκα, πως  μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου θα παρουσιάσω την πρώτη ομάδα φίλων Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του Συνδυασμού ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ.

Έγινε η παρουσίαση του βιβλίου για τις Προπονητικές και αγωνιστικές δραστηριότητες κλασικού αθλητισμού στις μικρές κατηγορίες

Η παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο "Προπονητικές και αγωνιστικές δραστηριότητες κλασικού αθλητισμού για τις κατηγορίες Κ12, Κ10, και Κ8 με εφαρμογή στο Kids Athletics", έγινε το βράδυ της Δευτέρας, στο πλαίσιο του 4ου διαδικτυακού σεμιναρίου της χρονιάς.

Τρείς μεταγραφές χειμώνα για τον Βατανιακό!

Τρείς νέες προσθέσεις ανακοίνωσε στο ρόστερ του ο Βατανιακός, με την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Διοί του είναι οι Δημήτρης Κολαξίδης, Βασίλης Ταγιάνης και Φίλιππος Ναζλίδης.

Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης εφήβων - Ασημένιος ο Γκίρνης στην Αθήνα! (φωτο)

Την δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης εφήβων που έλαβε χώρα στη Αθήνα στις 26/1 ,με  τρεις νίκες και μία ήττα κατέλαβε ο αθλητής των Ολυμπίων Κατερίνης Γκίρνης Γιώργος στα 72 κιλά ελληνορωμαϊκης

Α΄ & Β΄ ΕΚΑΣΚΕΜ - Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες στα χθεσινά εξ αναβολής παιχνίδια

Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ: Πήραν το ντέρμπι οι Πάνθηρες - Νίκες για Αιγινιακό και Βατανιακό
Οι Πάνθηρες ήταν οι νικητές στο σημερινό Κατερινιώτικο ντέρμπι της εξ αναβολής 13ης αγωνιστικής της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ, καθώς επικράτησαν του Πιερικού Αρχελάου με 71-63 στο Β’ ΔΑΚ.

Super League - Νίκες για τους πρωτοπόρους. Τα σημερινά παιχνίδια

Με νίκες προχώρησαν οι πρωτοπόροι στο πρωτάθλημα της Super League και την εμβόλιμη 15η αγωνιστική. ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ,πέτυχαν νίκες αντίστοιχα με τους ΠΑΣ Γιάννενα, Λάρισα και Λεβαδειακό, χωρίς κάτι να αλλάζει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Football League - η 15η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο

Στη μακρινή Σπάρτη θα ταξιδέψει ο Αιγινιακός την επόμενη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Η ομάδα της Πιερίας, αναζητά τους βαθμούς που θα την ξεκολλήσουν απο την ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

AEGEAN Ελευθεριάδης-Απέναντι απο το κολυμβητήριο!


Κάθε Δευτέρα η D FORCE αμόλυβδη έχει την ίδια τιμή 
με την ΑΠΛΗ αμόλυβδη!

ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ DIESEL D-FORCE 
EXEI ΙΔΙΑ TIMH ME TO ΑΠΛΟ DIESEL!!

Ενα σπουδαίο βιβλίο παρουσιάζει η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης

12 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 18:30
Καπνικός Σταθμός Κατερίνης, Φλέμινγκ 8, Κατερίνη 60100 (δίπλα στο πάρκινγκ των δικαστηρίων)
Ένα βιβλίο σταθμός στον αγώνα της Ελλάδας για ηθικοπολιτική και ιστορική δικαίωση, που δημιουργεί νέα δεδομένα στη συζήτηση για το ζήτημα των επανορθώσεων και τις ελληνογερμανικές σχέσεις.

Παράταση 15 ημερών δίνεται στον 6ο Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό Διηγήματος

Παράταση 15 ημερών δίνεται στον 6ο Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό Διηγήματος που διεξάγεται από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας. Οι συγγραφείς μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα διηγήματά τους μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 24:00. Δεν θα δοθεί άλλη παράταση.

Δήμος Κατερίνης: «ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» στο επίκεντρο της επίσκεψης μαθητών & εκπαιδευτικών στο Δημαρχείο

Το ποδήλατο στον αστικό ιστό της πόλης βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν το μεσημέρι της Τρίτης 29/01 στο Δημαρχείο Κατερίνης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Ντούρος με εκπαιδευτικούς και μαθητές Γυμνασίου των εκπαιδευτηρίων «ΠΛΑΤΩΝ».

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Νίκη για την μικτή ομάδα των ΝΕΩΝ - Ήττα για τους ΠΑΙΔΕΣ

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ 
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ
Συνέχεια για τις Μικτές Ομάδες μας Νέων και Παίδων στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Εφέσσου Πιερίας

Η κοπή πίτας της Αναγέννησης Κολινδρού! (φωτο)


 Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΣΤΟΝ "ΣΤΑΒΑΡΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ  29-1-2019

Ιστορία του BMX - Αξιόλογες προσπάθειες και στην Πιερία

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ
Το ΒΜΧ ξεκίνησε ουσιαστικά στα τέλη του 1960 στις Η.Π.Α. όταν μερικά παιδιά  στην Καλιφόρνια ,προσπαθούσαν να μιμηθούν με ποδήλατα, τους γονείς τους  που τρέχανε με μοτοσυκλέτες , σε πίστες motocross (αν και είχαν γίνει κάποιες προσπάθειες νωρίτερα στην Ευρώπη)                             

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Η Επιτροπή Αγώνα κατά των Ανεμογεννητριών στα Πιέρια Όρη υπενθυμίζει στον κύριο Λιακόπουλο...

Mε αφορμή ραδιοφωνική συνέντευξη  στις 30 Ιανουαρίου 2019 του υποψηφίου δημάρχου κυρίου Αθανασίου Λιακόπουλου στο Ράδιο Ενημέρωση και στο δημοσιογράφο κύριο Ηλία Χρυσικό και μετά από όσα ακούσαμε έχουμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

Προβάδισμα 1-0 ο Εθνικός τον Πιερικό - Τα σημερινά αποτελέσματα στα γήπεδα της Πιερίας

Τέσσερα παιχνίδια διεξήχθησαν σήμερα στα γήπεδα της περιοχής μας. Στο Αιγίνιο ο Αιγινιακός αντιμετώπισε τον ΝΣΠ Βόλο στο αναβληθέν της 11ης αγωνιστικής λόγω του χιονιά, στο γήπεδο του Σταθμού ο ημιτελικός κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας ανάμεσα σε Εθνικό Κατερίνης και Πιερικό και στο ενωσιακό οι μικτές ομάδες Παίδων και Νέων, απέναντι στις αντίστοιχες της ΕΠΣ Πέλλας.

Paidotopos Yuppie! Ένας πανέμορφος χώρος για μικρούς και μεγάλους!

                                            Μητροπολίτου Βαρνάβα 3-5  Κατερίνη
Τηλέφωνο: 2351 075558

Επέστρεψε στον Πιερικό ο Γιώργος Μπουζούκης!

Στα μελανόλευκα ντύνεται ξανά ο 26χρονος παλιός γνώριμος αμυντικός χαφ, Γιώργος Μπουζούκης, που έπαιζε στη Βουλγαρία με τη Λοκομοτίβ Σόφιας (Β´ Εθνική), ενώ εκτός από τον Πιερικό, έχει παίξει στη Φούτμπολ Λιγκ με Χανιά, Βατανιακό, Σπάρτη, έχοντας ακόμα πέρασμα από Αιγινιακό, Βέροια.

Δίπλωμα οδήγησης σε μόλις 5 μέρες με κόστος 15 ευρώ

Τι προβλέπει το νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών – Τι θα ισχύσει για τους 17αρηδες – Ποιοι είναι αντιμέτωποι με πρόστιμα έως 6.000 ευρώ
Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών που ανοίγει το δρόμο για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης στην ηλικία των 17 ετών, με κάποιες προϋποθέσεις. Ωστόσο στο νομοσχέδιο περιλαμβάνεται και ένα ολόκληρο πλαίσιο που αφορά στα διπλώματα οδήγησης και την απόκτησή τους.

Εθνικός Κατερίνης-Πιερικός στον 1ο ημιτελικό της ΕΠΣ Πιερίας σήμερα στον Σταθμό

Η φιλόδοξη ομάδα του Γιάννη Κωνσταντινίδη τίθεται αντιμέτωπη με τον ισχυρό Πιερικό του Νίκου Θεοδοσιάδη σήμερα στο γήπεδο του Σιδηροδρομικού Σταθμού.

ΕΠΣ Πιερίας – ΕΠΣ Πέλλας σήμερα στο ενωσιακό γήπεδο!

Σήμερα Τετάρτη 30/1/2019 εορτή των Τριών Ιεραρχών συνεχίζονται οι υποχρεώσεις των Μικτών ομάδων μας με την 5η αγωνιστική στη σειρά στην προτελευταία αγωνιστική στο Αθλητικό μας Κέντρο της Νέας Εφέσσου.

Χωρίς Τσολακίδη και Πολύζο ο Αιγινιακός σήμερα κόντρα στον Βόλο

Ο Αιγινιακός έχει αποδείξει πως έχει καλύτερη αντίδραση στα παιχνίδια που «περιμένει» τον αντίπαλο και αυτό θα ψάξει κόντρα στον Βόλο την Τετάρτη (30/1).
Χωρίς τους τιμωρημένους Τσολακίδη, Πολύζο θα υποδεχθεί τον Βόλο ο Αιγινιακός την Τετάρτη (30/1 – 15:00) για τον εξ αναβολής αγώνα της 11ης αγωνιστικής της Football League.

Βραβεύτηκε η Κ15 της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης στην γιορτή της ΕΠΣ Μακεδονίας

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή της ΕΠΣ Μακεδονίας στην αίθουσα Τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης η οποία ήταν αφιερωμένη στον αγώνα ενάντια της έμφυλης βίας και στην αξία της ανθρώπινης ζωής.

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Η συνέντευξη τύπου εν όψη αγώνων μικτών ομάδων με ΕΠΣ Πέλλας (βίντεο)

Δείτε τη συνέντευξη τύπου που δόθηκε  στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Πιερίας, εν όψη των αυριανών αγώνων ΝΕΩΝ και ΠΑΙΔΩΝ των μικτών ομάδων της Πιερίας, με αντίπαλες τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Πέλλας.

Ανακοίνωση για μισθώσεις αιγιαλού 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΙΓΙΑΛΟΥ – ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019
Σύμφωνα με την ΚΥΑ ΔΔΠ0007378/04554ΒΕΞ2017/11.05.2017 (όπως αυτή τροποποιήθηκε και ισχύει) η Έκδοση όλων των Αδειών Απλής Παραχώρησης Αιγιαλού με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης έτους 2019, από τον Δήμο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 31 Μαρτίου 2019.

Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας την Δευτέρα 28 -1- 2019 για τους Δημοτικούς Σύμβουλους και τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων στο Δημαρχείο Πύδνας-Κολινδρού

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δημοτικού Συμβουλίου Πύδνας Κολινδρού έκοψαν ο Δήμαρχος με τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους Προέδρους των Δ. & Τ. Κοινοτήτων λίγο πριν από την έναρξη της 1ης τακτικής συνεδρίασης, την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019.

Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας '' Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ'' - Εθελοντική αιμοδοσία

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας '' Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ'' την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019 από της 09:00 π.μ έως την 13:00μμ στο αγροτικό ιατρείο στον Άγιο Σπυρίδωνα Πιερίας διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής προσφοράς.

ΕΠΣ Πιερίας - ΕΠΣ Πέλλας αύριο στο ενωσιακό για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ 
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ
Συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις Μικτές Ομάδες μας Νέων και Παίδων στην έδρα μας στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Εφέσσου 

ΤΟΠΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΕΣΠΕΜ): ΑΠΣ Αίολος Κατερίνης - ΑΟΠ Μίλωνας Γιαννιτσών 3-0

Τα σετ: 25-19, 25-13, 25-17.
Με μια πολύ καλή εμφάνιση ο Αίολος
επέστρεψε στις νίκες, απέναντι στο Μίλωνα
Γιαννιτσών.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-ΓΣ Αλμυρός 2-1 Τα στιγμιότυπα (βίντεο)

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα της 16ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ΄Εθνικής και στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας, με τον τοπικό Αχιλλέα να παίρνει δίκαια το τρίποντο κερδίζοντας 2-1 την καλή ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Διαιτησία: Πέρασαν τα τεστ οι Φώτης Πολυχρόνης και Κώστας Βρούζος στην Αθήνα!

Πέρασαν με επιτυχία το τεστ φυσικής κατάστασης οι Διαιτητές μας Πολύχρονης και Βρούζος στο σεμινάριο της Β΄  Εθνικής που άρχισε από 28/1 και τελειώνει στις 30/1.

Έτοιμες οι γηπεδάρες του PLAYZONE! Πραγματικό ποδοσφαιρικό στολίδι!

Σε πραγματικό στολίδι μετατράπηκε και είναι έτοιμο για χρήση το ποδοσφαιρικό-αθλητικό κέντρο των πολυχώρου PLAYZONE!

Αρχέλαος Savvidis Team-Ζαφειράκης Νάουσας 25-32 Εντός έδρας ήττα η ομάδα της Κατερίνης

Ο Ζαφειράκης Νάουσας  επικράτησε του Αρχελάου με 25-32 για την 9η αγωνιστική στο βόρειο όμιλο της Α2 ανδρών και παραμένει δεύτερος και σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Φαίακα Κέρκυρας

Ο Κώστας Λαφατζής σφυρίζει Εθνικός Κατερίνης-Πιερικός αύριο στον πρώτο ημιτελικό!

Το πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας θα γίνει αύριο στο γήπεδο του Σταθμού "Ι. Καλλιανίδης", με τον Κώστα Λαφατζή να διευθύνει την αναμέτρηση. Βοηθοί του οι Λάμπρος Ντασιόπουλος και Αναστασία Φωτιάδου.

Α2 Ανδρών: Εκτός έδρας νίκη για τον Πιερικό-Ήττα για τη Νίκη στο Αιγίνιο

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Πιερικός, ο οποίος κέρδισε τον ΑΟ Σερρών με το καθαρό 0-3 και πρόσθεσε 3 ακόμη βαθμούς στο ενεργητικό του. Αντίθετα η Νίκη Αιγινίου δε τα κατάφερε και ηττήθηκε 1-3 απο τον ΣΠΑ Καρδίτσας στο Αιγίνιο.

Β' ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ (ΕΣΠΕΜ): ΑΣ ΑΙΑΣ Κιλκίς - ΑΠΣ ΑΙΟΛΟΣ Κατερίνης 3-2

Τα σετ:19-25, 25-19, 21-25, 25-16, 15-12
Πάλεψε ο Αίολος μέσα στο Κιλκίς για τη νίκη αλλά τελικά κατάφερε να
πάρει δύο σετ κι ένα βαθμό.

Ακαδημία ΠΠΠ - Καλή επιτυχία σε Τοπουζλή και Ταντή!

Καλή επιτυχία ευχήθηκε με ανακοίνωση της η Ακαδημία ΠΠΠ στους δυο ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν και ανήκουν πλέον στο ρόστερ του Πιερικού. Μεταξύ άλλων γίνεται και αναφορά για τα δημοσιεύματα που προηγήθηκαν της ανακοίνωσης του γραφείου τύπου του συλλόγου.

Πιερικός-Ολυμπιακός Βόλου 1-2 VIRAL Γ' εθνική Διπλό εκτός... Παγασητικού! HD 21-1-19

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!
Toυ δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)
Διπλό ανόδου... στον Παγασητικό πέτυχε ο Ολυμπιακός στην Κατερίνη (2-1), απέναντι στον ιστορικό Πιερικό -σε μια νέα αποκλειστικότητα του Metrosport.gr-, με viral χαρακτηριστικά, συνεχίζοντας το κυνήγι... της αλήθειας και της Νίκης Βόλου, στον 4ο όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας, στο ντεμπούτο του Βαγγέλη Μάντζιου με τη φανέλα των ερυθρόλευκων της Μαγνησίας.

Έκοψαν την πίτα τους τα τμήματα υποδομής του ΓΑΣ Σβορώνου (φωτο-βίντεο)


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τα τμήματα υποδομής του ΓΑΣ Σβορώνου, στην καθιερωμένη εκδήλωση που πραγματοποιεί κάθε χρόνο η ομάδα της Πιερίας.

Ανακοίνωσε Βασίλη Αδαμόπουλο ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου!

Το νεαρό και φερέλπι όπως αναφέρει και η ανακοίνωση του Εθνικού, ποδοσφαιριστή Βασίλη Αδαμόπουλο απέκτησε η ομάδα του Νέου Κεραμιδίου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι μεσοεπιθετικός με πολύ καλά στοιχεία και αποκτήθηκε απο την ομάδα της Ακαδημίας Κατερίνης 2006.

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ: Η καταδίκη των βίαιων επεισοδίων αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση όλου του δημοκρατικού κόσμου

Αποδοκιμάζω απερίφραστα και κατηγορηματικά τις βίαιες επιθέσεις προς και από οποιονδήποτε, που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες και στην πόλη της Κατερίνης, μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Θεατρική παράσταση 'Η Κούλα τού Βαγγέλη' με την Αναστασία Γκολέμα - Θέατρο Commedia. 1, 2 & 3 Φεβ. 2018


“Η  Κ Ο Υ Λ Α  Τ Ο Υ  Β Α Γ Γ Ε Λ Η”
της  Λένας Τερκεσίδου

«Λένε ότι μερικά παιδιά ένιωσαν ελεύθερα,
       μόνο όταν έχασαν τους γονείς τους»

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Κέρκυρα-Αιγινιακός 1-0 Νέα ήττα στο νησί των Φαιάκων

Η Κέρκυρα πέρασε από χίλια κύματα αλλά πήρε τελικά το «τρίποντο» απέναντι στον Αιγινιακό με γκολ από σέντρα σουτ του Κόντου.  Για αρκετά λεπτά φαινόταν πως η δεύτερη στη βαθμολογία Κέρκυρα θα έχανε έδαφος στην 14η αγωνιστική της Football League σε ματς από το οποίο οι Φαίακες έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία.

Στον Άρη ο Κυριάκος Σαββίδης!

Την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Άρης. Οι "κιτρινόμαυροι" πήραν τον 24χρονο μέσο, Κυριάκο Σαββίδη αλλά και τους Λάρσον και Ρόσε. Επίσης ο Άρης γνωστοποίησε και τη λύση της συνεργασίας με τον Νικολάς Κολάσο.

Football League: Αποτελέσματα-Βαθμολογία-Επόμενη αγωνιστική

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής:
Σάββατο 26 Ιανουαρίου
Βόλος - Ηρακλής                             0-2
Πλατανιάς - Απόλλων Λάρισας       0-0

Επιστροφή Ηρακλή Τοπουζλή στον Πιερικό

Στην ομάδα της Κατερίνης επέστρεψε ο Ηρακλής Τοπουζλής. Για το δεύτερο εξάμηνο της φετινής χρονιάς και με προοπτική παραμονής στην ομάδα, συμφώνησε και θα συνεχίσει την πορεία του στον Πιερικό.

Καλλιθεακός - Ευχαριστήριο σε Κώστα Κουκοδήμο!

Ευχαριστήριο στον βουλευτή Ν.Δ. νομού Πιερίας Κώστα Κουκοδήμο γνωστοποίησε ο Καλλιθεακός. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η ομάδα της Πιερίας, ο υποψήφιος δήμαρχος δήμου Κατερίνης, ενισχύει και στηρίζει πάντα τον σύλλογο.

Διεθνές Κύπελλο Αεροβόλων H&N στη Βαυαρία - Κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ η Κατερινιώτισσα Χριστίνα Μόσχη!

Στο Διεθνές Κύπελλο Αεροβόλων H&N στη Βαυαρία
Η επίδοση της Χριστίνας Μόσχη οδήγησε στη διάκριση την Ελληνική Εθνική Ομάδα στη Διεθνή Διοργάνωση Κυπέλλου που έγινε στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο του Μονάχου.