Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Ιερός Ναός Αγίου Αντωνίου Σβορώνου - Πρόγραμμα Πανηγυρισμών


ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Αποχώρισαν Βερνάρδος και Κραγιόπουλος. Ενδιαφέρον για δυο

Επαφές με Τσουλχάι-Τεμπερεκίδη ο Πιερικός
Μετά την απόκτηση του επιθετικού Νίκου Ντινόπουλου, που ολοκληρώθηκε και τυπικά, ο Πιερικός αναζητά δυο στόπερ στο… παζάρι, για να καλύψει το κενό του Στέφανου Κραγιόπουλου.

Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, για έκτη μέρα, αντιμετωπίζει τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα εξαιτίας της έντονης χιονόπτωσης και του παγετού που συνεχίζονται να καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες στην Πιερία

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ
«Η διεύρυνση του οδοστρώματος κυκλοφορίας με την απομάκρυνση του συσσωρευμένου χιονιού αλλά και η ρήξη άλατος για την ελαχιστοποίηση των φυσικών παραμέτρων διατήρησης του πάγου στο οδικό δίκτυο ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας είναι το κύριο μέλημά μας, ώστε να εξασφαλίσουμε την ασφαλέστερη – κατά το δυνατόν – διέλευση των οχημάτων»

ΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ - Κλειστά όλα τα σχολεία του νομού!

Ανακοίνωση
Κλειστά, αύριο Τρίτη, τα σχολεία όλων των βαθμίδων στην Πιερία

«Δήλωση παραγωγής και διακίνησης ζωοτροφών για το έτος 2018»

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Πιερίας, Τμήμα Φυτικής & Ζωικής παραγωγής ανακοινώνει ότι οι επιχειρήσεις, κτηνοτροφικές μονάδες, παρασκευαστήρια, σημεία πώλησης, μεταφορικές εταιρίες κ.α. που δραστηριοποιούνται στον τομέα των ζωοτροφών υποχρεούνται κάθε έτος να δηλώνουν την ποσότητα και το είδος των ζωοτροφών που παρήγαγαν ή/και διακίνησαν στις εγκαταστάσεις τους σύμφωνα με το Υπόδειγμα 2 της ΚΥΑ αριθμ. 263233/2008 (Β’ 244).

«ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ» ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ “ΚΑΤΕΡΙΝΙ RUN 2019”

Το εμβληματικό τραγούδι “Το τρένο φεύγει στις οκτώ ταξίδι για την Κατερίνη” σε στίχους του αείμνηστου Μάνου Ελευθερίου, το οποίο μελοποίησε ο Μίκης Θεοδωράκης αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον καταξιωμένο Κατερινιώτη ζωγράφο Αθανάσιο Σταθακόπουλο. Ειδικότερα, η αφήγηση του τραγουδιού είναι αποτυπωμένη σε ζωγραφικό πίνακα με φόντο τον Όλυμπο και το τρένο να ταξιδεύει με προορισμό την Κατερίνη.

Δήμος Κατερίνης: Κλειστά αύριο Τρίτη, τα σχολεία όλων των βαθμίδων, λόγω ΟΛΙΚΟΥ ΠΑΓΕΤΟΥ

Με απόφαση του Δήμου Κατερίνης και κατόπιν σχετικής εισήγησης του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου

Διακόπτεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Ενημερώνουμε ότι λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων  που πλήττουν το σύνολο των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Δίου – Ολύμπου, με τον σχηματισμό παγετού και πυκνών χιονοπτώσεων, η πρόσβαση στις σχολικές μονάδες καθίσταται δυσχερής και επισφαλής για τους μαθητές.

ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΜΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ - ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
     Έως την 18η Ιανουαρίου 2019 έχουν τη δυνατότητα  οι ιδιοκτήτες ακινήτων που δεν τα χρησιμοποιούν και διακόπτουν την ηλεκτροδότηση, να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση στο Τμήμα Εσόδων του Δήμου Κατερίνης προκειμένου να απαλλαγούν από την καταβολή ενιαίου ανταποδοτικού τέλους καθαριότητας και φωτισμού.

Σουτάρουμε μακριά το ...παλιό!


Άγιος Δημήτριος Νομού Πιερίας: Ένα χωριό από το οποίο πέρασαν οι μεγαλύτεροι στρατηγοί, όπως ο Μαρδόνιος, ο Φίλιππος και ο Μέγας Αλέξανδρος

Γράφει η Αντωνία Βαρμάζη, Ιστορικός
Ο Άγιος Δημήτριος είναι ένα κράμα πολιτισμού, ένας τόπος που κουβαλά  στην καρδιά και στην ψυχή της έναν τόσο θαυματουργό Άγιο, τον Άγιο Δημήτριο, ο όποιος είναι και ο προστάτης της. Συμφώνα με την πηγή<< Μνήμες που...χάνονται...>> του Μέλλιου Νικολάου μπορούμε να κάνουμε μια ευχάριστη  ανάδρομη στο παρελθόν, στην ιστορία ,στα ήθη και τα έθιμα.

Ένσταση και στα ..χιόνια του Αιγινίου ο Βόλος!

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Αιγινιακός, Γιώργος Μπέζας, τοποθετήθηκε στο «Metropolis 95,5» για το θέμα της μη διεξαγωγής του αγώνα με τον Ν.Π.Σ. Βόλος στο «Γιάννης Παραλυκίδης», απαντώντας μεταξύ άλλων και στη διαρροή των Θεσσαλών για σκέψεις ένστασης.

Μεγάλη επιτυχία στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας ΄΄ Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ΄΄

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας ΄΄ Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ΄΄ το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΘΕΑΜΑ» στην  πόλη της Κατερίνης.

Δήμος Κατερίνης: Με πλήθος πιστών - παρά το τσουκτερό κρύο - ο Καθαγιασμός των υδάτων

Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος κ.κ. Γεωργίου, παρουσία του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, εκπροσώπων αρχών, φορέων και συλλόγων, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, πλήθος πιστών παρά το τσουκτερό κρύο πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Παραλία, η επίσημη τελετή καθαγιασμού των υδάτων.

Κλήση ποδοσφαιριστών μικτής ομάδας ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣ Πιερίας

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ : ΠΑΙΔΩΝ ΗΛΙΚΙΑ :2005-2006
TΡITΗ 8-1-2019
Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στη Νέα Έφεσο την Τρίτη 8-1-2019 και ώρα 15:05 μ.μ. με τον αθλητικό τους εξοπλισμό για προπόνηση.

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2019 Σύνδεσμος Φιλάθλων Πιερικού « οι ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε μία ακόμη χρονιά  η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Φιλάθλων Πιερικού «οι Μελανόλευκοι», την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019 στις 20:00 στα γραφεία του συλλόγου. Μία εκδήλωση που καταφέρνει να μαζέψει πλήθος κόσμου και δίνει την δυνατότητα σε όλους να θυμούνται πως ο Πιερικός υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει, όσο ο κόσμος του θα είναι συσπειρωμένος. Την εκδήλωση τίμησαν πέρα από τα μέλη του συνδέσμου, πολλοί φίλαθλοι της ομάδας, δημοσιογράφοι συσχετιζόμενοι με τον Πιερικό, σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Ιστορίας Πιερικού, διοικητικά μέλη του Σ.Φ.Κ «ο Πιερικός», καθώς και μέλη του τμήματος πετοσφαίρισης.

Θεοφάνεια στο Μακρύγιαλο Πιερίας (φωτο)

Με μεγάλη λαμπρότητα γιορτάστηκαν τα Θεοφάνια στον Μακρύγιαλο Πιερίας Παρουσία των αρχών του τόπου, κατοίκων και επισκεπτών.6-1-2019

Ελατοχώρι Πιερίας Το θέρετρο του ...ΔΙΑ - Ζήσε τους Μύθους.....γνώρισε τον τόπο! (φωτο)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ
Ελατοχώρι Ιανουάριος 2019
Ελατοχώρι Πιερίας Το θέρετρο του ...ΔΙΑ
Αγαπητοί ταξιδιώτες και φίλοι του Ελατοχωρίου, σας προσκαλούμε να χαρείτε το Ελατοχώρι και την ορεινή Πιερία με τις Χιονισμένες κορφές και την μαγευτική θέα στον Όλυμπο.
Επισκεφθείτε το Χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου ,διανυκτερεύστε στα ιδιαίτερα ξενοδοχεία και ξενώνες της περιοχής, γευτείτε τις ιδιαίτερες γεύσεις ,απολαύστε ΤΣΑΙ ΟΛΥΜΠΟΥ και καφεδάκια.....στο βουνό των Μουσών