Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019

Παρουσίαση από τον Κωνσταντίνο Τσακιρίδη διπλωματούχο προπονητή UEFA B΄ της ΕΠΟ και PerformanceAnalysis στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ στη Θέρμη Θεσσαλονίκης


Στο ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ ο Κωνσταντίνος Τσακιρίδης διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου UEFAB της ΕΠΟ και PerformanceAnalysis παρουσίασε στους φοιτητές του ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο τεχνικές ενσωμάτωσης της διδασκαλίας των προγραμμάτων της προπονητικής με πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό που έχει αναπτυχθεί και αναλύθηκε πως το υλικό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη στους φοιτητές που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Προάγοντας την επιστήμη μέσα από βιωματικές δράσεις ώστε να παρέχει τα απαραίτητα εφόδια για την κατάρτιση των φοιτητών για την επιστημονική και επαγγελματική τους σταδιοδρομία.Ήταν μία περιεκτική ανάλυση με τρόπους ανάπτυξης και εκμάθησης ποικίλων προγραμμάτων προπονητικής και σχεδίασης προπόνησης, μέσα από διάφορα μοντέλα και προγράμματα διαχείρισης ώστε να υπάρχει καλύτερη απόδοση και καλύτερη λήψη απόφασης, υπό την επίβλεψη του καθηγητή και μέλος ΔΕΠ του ΑΠΘ καθώς και διδάσκων στις αντίστοιχες σχολές προπονητών της ΕΠΟ κ. Θωμά Μεταξά.

Τα αποτελέσματα που προκύπτουν βοηθούν τους προπονητές στην προπονητική τους διαδικασία, ώστε η λειτουργία τους να είναι πιο ποιοτική και πιο αποτελεσματική. Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με μια γόνιμη αλληλεπίδραση, εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και σκέψεων όλων των συμμετεχόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου