Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ μοίρασε δώρα, αγάπη και χαρά στα ΚΔΑΠ STAR KIDS 3 του Συλλόγου Καρκινοπαθών Πιερίας


Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για μια ακόμη φορά η ομάδα του  ΠΙΕΡΙΚΟΥ, μεταφέροντας  τις ευχές της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών. Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του ΠΙΕΡΙΚΟΥ επισκέφθηκαν την Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Αγάπης του Συλλόγου Καρκινοπαθών Πιερίας και μοίρασαν χαρά και δώρα ποδοσφαιρικές μπάλες στα παιδιά που εκπαιδεύονται στο ΚΔΑΠ STAR KIDS 3 για τις χριστουγεννιάτικες ημέρες που ακολουθούν.

Την ποδοσφαιρική ομάδα εκπροσώπησαν οι: Ρογγότης Γεώργιος, Μηλιώτης Κων/νος, Ιβανίδης Δαυίδ, Δεμηρτζόγλου Κων/νος, Παπαδόπουλος Χρήστος, Σαχινίδης Βασίλειος και Γιαλαμίδης Θωμάς, ενώ την διοίκηση εκπροσώπησε ο Κων/νος Παναγίτσας. Τα δώρα ήταν ευγενή προσφορά του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και του Γιάννη Συμεωνίδη.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ χάρισε χαμόγελα και αγάπη στα παιδιά μέσα από το πνεύμα των Χριστουγέννων και δέχτηκε να αγωνιστεί μαζί τους εκπληρώνοντας την επιθυμία τους. Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου υποδέχτηκε με ιδιαίτερη θέρμη την αποστολή του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στην αίθουσα εκδηλώσεων όπου ήταν σε εξέλιξη η χριστουγεννιάτικη εορταστική εκδήλωση.


Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ θέλησε να δώσει λίγη χαρά, δημιουργώντας μια συμπληρωματική εορταστική ατμόσφαιρα στα παιδιά και στήριξης του πολύτιμου έργου που γίνεται στο ευαίσθητο αυτό ξεχωριστό κομμάτι της εκπαίδευσης. Ευχαριστεί επίσης για το αναμνηστικό δώρο που μας προσφέρθηκε και θα κοσμεί τα γραφεία του συλλόγου μας. Τις καλύτερες ευχές μας για τα φετινά Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά που πλησιάζει. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

                                                          Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου