Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

ΓΑΣ Σβορώνου - Πετυχημένο τουρνουά και φιλικό βετεράνων με Πιερικό! Ευχαριστήριο


Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα, με πολύ κρύο παρά την ηλιοφάνεια των ημερών αλλά με διάθεση και χαμόγελο εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, οι παλαίμαχοι του ΓΑΣ Σβορώνου και του ιστορικού Πιερικού, έπαιξαν ποδόσφαιρο και θυμήθηκαν τα ...παλιά στο γήπεδο του Σβορώνου.
Στο γήπεδο και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που φωτογραφήθηκε με την ομάδα απο την οποία ξεκίνησε ουσιαστικά το ποδόσφαιρο, με ποδοσφαιριστές που κάποιοι απο αυτούς ήταν και συμπαίκτες του στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Ο πατέρας του Νίκος, παλιός και καλός ποδοσφαιριστής του ΓΑΣ ήταν ο προπονητής της ομάδας που αγωνίσθηκε απέναντι στους βετεράνους του Πιερικού, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ιστορικού για το ποδόσφαιρο της Πιερίας συλλόγου του Σβορώνου.


Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Πιερικός κέρδισε αυτό το παιχνίδι, κάτι που σίγουρα πέρασε σε δεύτερη μοίρα αφού ο σκοπός ήταν άλλος και επιτεύχθηκε. Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, τα οποία οι άνθρωποι της διοίκησης του ΓΑΣ παρέδωσαν στην εκκλησία του Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου του Σβορώνου, τα οποία θα διανεμηθούν στις οικογένειες της περιοχής.

Το Δ.Σ. του συλλόγου θέλησε να ευχαριστήσει με ανακοίνωση της όσους συνέβαλαν στην πετυχημένη εκδήλωση αλλά και γενικότερα στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά της ακαδημίας.

Η ανακοίνωση:

"Το Δ.Σ. του ΓΑΣ Σβορώνου, θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδος μας και του Πιερικού, που αγωνίστηκαν στο φιλανθρωπικό παιχνίδι της περασμένης Παρασκευής. Επίσης την ΕΠΣ Πιερίας και τον σύνδεσμο Διαιτητών ν. Πιερίας για την συμμετοχή της τριπλέτας διαιτησίας στον αγώνα, καθώς και τους διασώστες του Ερυθρού Σταυρού που συμμετείχαν προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στις ομάδες που πήραν μέρος στο τουρνουά με τις ακαδημίες τους, τον προπονητής της δικής μας ακαδημίας Γιώργο Μπεκιάρη που εργάσθηκε για να πραγματοποιηθεί με επιτυχία το τουρνουά και όλους όσους εθελοντικά πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους!"

Για τον ΓΑΣ Σβορώνου
Το Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου